Γ Γεώργιος Αναγνωστάκης Νέο μέλος Feb 20, 2024 #41 Καλησπέρα σας, μήπως υπάρχει σε παρτιτούρα η ωραιότητα γραμμένη από τον άρχοντα Στανίτσα; ευχαριστώ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ Παλαιό Μέλος Feb 21, 2024 #42 Γεώργιος Αναγνωστάκης said: Καλησπέρα σας, μήπως υπάρχει σε παρτιτούρα η ωραιότητα γραμμένη από τον άρχοντα Στανίτσα; ευχαριστώ Click to expand... Δείτε στο συν. αρχείο, αλλά όχι χειρόγραφο! Από, εδώ. Υπάρχει και απομαγνητοφώνηση, από ζωντανή ηχογράφηση, εδώ. Attachments Την ωραιότητα της παρθενίας σου..., μέλος Θρ. Στανίτσα.pdf 397.7 KB · Views: 19
Γεώργιος Αναγνωστάκης said: Καλησπέρα σας, μήπως υπάρχει σε παρτιτούρα η ωραιότητα γραμμένη από τον άρχοντα Στανίτσα; ευχαριστώ Click to expand... Δείτε στο συν. αρχείο, αλλά όχι χειρόγραφο! Από, εδώ. Υπάρχει και απομαγνητοφώνηση, από ζωντανή ηχογράφηση, εδώ.
evangelos Ευάγγελος Σολδάτος Feb 21, 2024 #43 Ο θρυλικός τραγουδιστής Στελλάκης Περπινιάδης ψάλλει «Την Ωραιότητα» κατά ερμηνεία Νηλέως Καμαράδου(8'05''). Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, νομίζω την έχουμε αναρτήσει ξανά αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ο θρυλικός τραγουδιστής Στελλάκης Περπινιάδης ψάλλει «Την Ωραιότητα» κατά ερμηνεία Νηλέως Καμαράδου(8'05''). Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, νομίζω την έχουμε αναρτήσει ξανά αλλά δεν είμαι σίγουρος.