Μήπως έχει κάποιος τα βιβλία του Κουτσαρδάκη Μυρίπνοα Άνθη; Ευχαριστώ.
Έχω τους τρεις αυτούς τόμους, είναι όμως αντίγραφα (από αντίγραφα) και η ποιότητα σε αρκετές σελίδες είναι αρκετά κακή (δεν διαβάζονται). Κάνω μια προσπάθεια να φτάσουν στα χέρια μου τα πρωτότυπα, και τότε με κάποιο τρόπο, ελπίζω ότι θα γίνει δυνατόν να ανέβουν.
Το βιβλίο «Μυρίπνοα Άνθη» (Τόμος Β΄) του Δ. Κουτσαρδάκη που περιέχει τον Όρθρο, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής.
Τόμος Γ΄ Θ. Λειτουργία
(ἀπό φωτοτυπία, τῆς φωτοτυπίας, ὦ φωτοτυπία)
Νεκτάριος Κόντης
Υ.Γ. Ξέχασα νά σᾶς πῶ πώς τό κράτημα πού ὑπάρχει στή σελίδα 45 τοῦ βιβλίου, τό εἶχε παίξει ὁ Νόνης μέ τήν ὀρχήστρα του, στό δίσκο «Ναῦς». Μοῦ τό εἶχε δώσει τότε νά τό κάνουμε μάθημα στό κανόνι καί εἶχα ἀκούσει καί τό δίσκο, ἀλλά τό ἔχασα καί δέν ξέρω πού τό ἔχω βάλει. Ἂν βρεῖ κανένας τό δίσκο μπορεῖ νά τό ἀναρτήσει.
ελπίζω να είναι το αιτούμενο.
Βασίλης Κιαμηλίδης
Βασίλης Κιαμηλίδης;92256 said:Κύριε Νεκτάριε!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα δώρα σας, και ως αντίδωρο επισυνάπτω το ηχητικό από την κασσέτα Ναύς, και ελπίζω να είναι το αιτούμενο.
Βασίλης Κιαμηλίδης
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
Τυχαίνει να έχω στα χέρια μου, δώρο από εκλεκτό και αγαπητό δάσκαλο, τον τρίτο τόμο από τη σειρά "Τα Μυρόπνοα Άνθη" του Δημητρίου Σ. Κουτσαρδάκη, Πρώην Πρωτοψάλτου Πατρών, περιέχων τα μαθήματα της Θ. Λειτουργίας, έτος έκδοσης 1929. Προτίθεμαι να το σκανάρω σιγά-σιγά και να το ανεβάσω στο forum, ως ελάχιστη ανταπόδοση στο πολυτιμότατο υλικό το οποίο έχω κατά καιρούς πάρει, καθώς και στον κόπο όσων το έχουν προσφέρει. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι μήπως υπάρχουν περιορισμοί λόγω δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας συγγενών, απογόνων κ.λ.π. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας κάνει τον κόπο να απαντήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία: πριν από την ανάρτηση έκανα τη σχετική αναζήτηση στο forum, η οποία μάλλον αποδείχτηκε πολύ πρόχειρη...
Το βιβλίο «Τα Μυρόπνοα Άνθη» (Τόμος Β΄) του Δ. Κουτσαρδάκη που περιέχει τον Όρθρο, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χαλκιδικής.
Στην ίδια διεύθυνση ανέβηκε και ο Α' Τόμος του Εσπερινού.
χ