EIRYK EMNOSHELE
Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Έχω στην κατοχή μου ένα βιβλίο, αλλά επειδή είμαι αρχάριος και μου παίρνει πολύ ώρα να το σαρώσω, δεν ξέρω αν αξίζει ή μήπως υπάρχει αλλού. Είναι ήδη μισοδιαλυμένο, λείπουν στην αρχή μερικές σελίδες. Γι' αυτό έκανα ένα μικρό δείγμα, στην αρχή έγχρωμες σελίδες, μετά γκρι και οι υπόλοιπες ασπρόμαυρες. Το ανέβασα σε ξένο server επειδή είναι δείγμα.
Αν συνεχίσω τότε ή το σβήνετε αυτό το μήνυμα ή το μεταφέρουμε στην ανάλογη κατηγορία.
Δειτε το και πειτε μου. Σας ευχαριστώ.
Μουσικόν Ανθολόγιον εκπονηθέν χάριν των μαθητών των Ιερατικών Σχολών και των Διδασκαλείων υπο Κωνσταντίνου Β. Χρηστόπουλου Μουσικοδιδασκάλου εν τη εν Τριπόλει Ιερατική Σχολή και εν τω της Πελοποννήσου Διδασκαλείω 1891
http://www.4shared.com/file/126079467/e2748f77/MousikonAnthologionKXristopoulou.html
--------------
Download Links:
MoysikonAnthologionXristopoulouPart01.pdf
Μέρος: Α και Β.
Μέγεθος: 37ΜΒ.
Έγχρωμο.
Σχόλια: Λείπουν οι πρώτες 34 σελίδες και από 78 - 82
MoysikonAnthologionXristopoulouPart02.pdf
Μέρος: Γ.
Μέγεθος: 28ΜΒ.
Έγχρωμο.
Σχόλια: Λείπουν σελίδες 287 - 290 και από 371 - 372
MoysikonAnthologionXristopoulouPart03.pdf
Μέρος: Δ.
Μέγεθος: 22ΜΒ.
Έγχρωμο.
Σχόλια: Λείπουν οι σελίδες 503 - 504
Αν συνεχίσω τότε ή το σβήνετε αυτό το μήνυμα ή το μεταφέρουμε στην ανάλογη κατηγορία.
Δειτε το και πειτε μου. Σας ευχαριστώ.
Μουσικόν Ανθολόγιον εκπονηθέν χάριν των μαθητών των Ιερατικών Σχολών και των Διδασκαλείων υπο Κωνσταντίνου Β. Χρηστόπουλου Μουσικοδιδασκάλου εν τη εν Τριπόλει Ιερατική Σχολή και εν τω της Πελοποννήσου Διδασκαλείω 1891
http://www.4shared.com/file/126079467/e2748f77/MousikonAnthologionKXristopoulou.html
--------------
Download Links:
MoysikonAnthologionXristopoulouPart01.pdf
Μέρος: Α και Β.
Μέγεθος: 37ΜΒ.
Έγχρωμο.
Σχόλια: Λείπουν οι πρώτες 34 σελίδες και από 78 - 82
MoysikonAnthologionXristopoulouPart02.pdf
Μέρος: Γ.
Μέγεθος: 28ΜΒ.
Έγχρωμο.
Σχόλια: Λείπουν σελίδες 287 - 290 και από 371 - 372