Laosynaktis Παλαιό Μέλος Apr 29, 2012 #1 Νομίζω, ταιριάζει για όλους μας στο Ψαλτολόγιο και ευρύτερα. Attachments IArv-KalEirmos-O fwtisas.pdf 45.6 KB · Views: 217
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Apr 30, 2012 #2 [Σημ. συντ.] Μια υποσυζήτηση μεταφέρθηκε σε νέο θέμα: Παράδοση και νέοι μελοποιοί
Laosynaktis Παλαιό Μέλος Apr 30, 2012 #3 Στο φωτίσας και στο φαιδρύνας (στην Υψηλή) έχω ξεχάσει την διατονική φθορά του Πα επί του Κε. Ευχαριστώ τον κ. Γιάννου για την επισήμανση.
Στο φωτίσας και στο φαιδρύνας (στην Υψηλή) έχω ξεχάσει την διατονική φθορά του Πα επί του Κε. Ευχαριστώ τον κ. Γιάννου για την επισήμανση.
ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Παλαιό Μέλος May 1, 2012 #4 Laosynaktis said: Στο φωτίσας και στο φαιδρύνας (στην Υψηλή) έχω ξεχάσει την διατονική φθορά του Πα επί του Κε. Ευχαριστώ τον κ. Γιάννου για την επισήμανση. Click to expand... Κάνοντας ... πειράματα, και όχι... πειράγματα:wink: έβαλα τις δυο φθορές του πα, που ξέχασε ο φίλος "Laosynaktis". Attachments Kalof. eirmos I. Arv.pdf 137.3 KB · Views: 91
Laosynaktis said: Στο φωτίσας και στο φαιδρύνας (στην Υψηλή) έχω ξεχάσει την διατονική φθορά του Πα επί του Κε. Ευχαριστώ τον κ. Γιάννου για την επισήμανση. Click to expand... Κάνοντας ... πειράματα, και όχι... πειράγματα:wink: έβαλα τις δυο φθορές του πα, που ξέχασε ο φίλος "Laosynaktis".