Όλη η ακολουθία του Όρθρου της Τετάρτης που μας έρχεται, κατά το ΤΜΕ και το βοήθημα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Αν και δεν με βρίσκει απολύτως συμφωνο η λογική του να μην λέγονται κάποια τροπάρια των κανόνων, προβλέπεται αμφότεροι οι κανόνες να ψαλλούν εις 4, οπότε και αυτό αναγράφεται.
Επίσης, ενώ και ο πρώτος κανόνας έχει Θεοτοκία, δεν είμαι σίγουρος εάν πρέπει να ψαλλούν τα τροπάρια αυτά με στίχο "Υπεραγία Θεοτόκε" ή χωρίς, μιας και το τυπικό κάνει λόγο για ανευ στίχου αναφοράς των τροπαρίων, με δόξα και νυν στα δύο τελευταία τροπάρια εκάστης ωδής. Εάν οι ειδικοί συμφωνούν με την τάξη που είναι γραμμένα στην εργασία, ή θεωρούν ότι παρερμηνεύω τα όσα προβλέπονται από το ΤΜΕ, παρακαλώ να με ειδοποιήσουν για να γίνουν οι όποιες διορθώσεις έγκαιρα.
Υ.Γ. Κάποιοι φίλοι μου έχουν επισυμάνει την μη κεντραρισμένη εμφάνιση των pdf κειμένων που ανεβάζω. Όταν μετατρέπω τα αρχεία σε μορφή pdf εμφανίζεται όντως αυτό, αλλά κατά την εκτύπωση από το πρόγραμμα "Μελωδός" δεν υπάρχει πρόβλημα. Χρειάζεται ψάξιμο... Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι, είναι ανοιχτός σε όλες τις απόψεις, οι οποίες θα προτιμούσα να γίνουν με προσωπικό μήνυμα καλύτερα για να την βγούμε εκτός θέματος.