Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-04-08, 13:00
konstantinou konstantinou is offline
Γιώργος Ν. Κωνσταντίνου

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PanagiotisK Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη για την παρεμβολή, αλλά θα αναφερθώ σαν απλός αναγνώστης των θεμάτων........κ.Κωνσταντίνου (δεν σας γνωρίζω κιόλας) είναι πραγματικά κρίμα (κι ότι είχα αρχίσει να

μελετώ το βιβλίο σας -Θεωρία Και Πράξη Της Εκκλησιαστικής Μουσικής Α')

διότι, πιστεύω, δεν πρέπει να αρκεστεί κάποιος (μιλώ δια τον οποιονδήποτε) στην έκδοση δυο-τριων βιβλίων΄ πρέπει να ξέρει να υποστηρίξει τα γραφόμενα ή να δείχνει τουλ. ότι ξέρει!.
Κύριε Κούβελε,
ως απλός αναγνώστης των θεμάτων δεν πιστεύω να έχετε την "ψευδαίσθηση" ότι μπορείτε να μάθετε μουσική μέσω του forum (δεν ξέρω τι ξέρετε). Δεν ξέρω γιατί είναι κρίμα που διαβάζετε ένα βιβλίο. Υποστήριξη δεν θα κάνω των γραφομένων μου εγώ στο forum. Τοποθετήσεις προσπαθώ να κάνω, όποτε μπορώ, και όχι αντιπαραθέσεις του ποιος [Διαγραφή από Συντονιστή nikosthe. Αιτία: ανάρμοστες εκφράσεις] Εμένα, προσωπικά, δεν μου αρέσουν οι τοποθετήσεις με το στυλ που τις εκφράζει ο κ. Σκρέκας. Επιλογή μου είναι να μη θέλω να τοποθετηθώ μουσικά μαζί του και παίζουμε κρυφτούλι σε μη μουσικά θέματα (όταν προκαλούμαι).
Έχω και μια κουβέντα με τον κ. Θεοτοκάτο σε εκρεμμότητα.
Έχω γράψει και αλλού, θα τα μεταφέρω και εδώ κάτι, και ο νοών νοείτω:

"Κάποιοι από μας διακηρύσσουμε ότι θέλουμε να μαθαίνουμε, και από την άλλη μεμφόμεθα όσους και ό,τι καταθέτουν, και το παίζουμε και εξυπνάκηδες από πάνω. Κι όταν μένουμε στα κρύα του λουτρού, τα χώνουμε κι όλας "ανωνύμως" βεβαίως, βεβαίως, κι έχουμε και απαίτηση γιατί το "παίζουν και υπεράνω", κατ' εμάς, οι μη συνεχίζοντες.
Πολλές παροιμίες πάνε εδώ, αλλά τις αφήνω "ενεκα νηστείας".

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μάθουμε κυρίες και κύριοι. Ας τρέξουμε να βρούμε, ας παρακαλέσουμε να μας δώσουν το υλικό, ας ξαγρυπνήσουμε, ας σπάσουμε το κεφάλι μας, ας πάμε να τα εφαρμόσουμε, ας τα ξαναφέρουμε πίσω για να διορθώσουμε αυτά που δεν ταιριάζουν, ας τα απορρίψουμε εξαιτίας νέων στοιχείων, ας τα ξανασερβίρουμε έτσι που να τα καταλαβαίνει κι ο άλλος.
Κι όταν θα τα καταθέτουμε ,ας ανεχτούμε και τον κάθε κακοπροαίρετο ημιμαθή (με την έννοια κάπου είδα, κάπου άκουσα, κάπου διάβασα, γενικώς στο κάπου....)
που θα το παίζει ειδήμων επειδή κάτι δεν του αρέσει, επειδή κάπου σε έχει εντάξει, επειδή κάτι γράφουν οι άλλοι για σένα, επειδή κάποιοι λένε αυτά που λες και γράφεις και κάπως τα λένε,
και ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ.
Βρε να δεις πώς το λένε αυτό [Διαγραφή από Συντονιστή nikosthe. Αιτία: ανάρμοστη έκφραση]

Μου το έλεγαν κάποτε αλλά δεν το πολυπίστευα. Τώρα το συνειδητοποιώ. "Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ".

Καλοί είμαστε και του λόγου μας.".

Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosthe : 02-06-09 στις 19:39. Αιτία: Συντονισμός
Απάντηση με παράθεση