dimskrekas
Δημήτρης Σκρέκας
Ναι, κάθε φορά που δεν συμφέρει εσάς ή κάποιον δήθεν "σωστό ψάλτη", έχω αποδεδειγμένη ακρισία και οιηματική αμνημοσύνη....
nice preaching-lecture man....
Έχει σταματήσει πλέον να με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κάθε τυχάρπαστος...
αν δεν με πιστεύετε, ψάξτε το...
τόσα άτομα τον έζησαν τον Στανίτσα....
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θα υπάρχει που (ίσως) να άκουσε κάτι τέτοιο;;;;;;;
κι αν δεν το βρείτε, δεν με ενδιαφέρει....
εσείς χάνετε...
Το πα και το ξαναλέω, δεν είχα καταλάβει καν τι εννοούσε, οπότε δεν με ενδιέφερε να το αποθηκεύσω.
Αν δεν το κατανοείτε αυτό, τότε δεν υπήρχε λόγος καν να γράψετε εξ'αρχής.
Ευχαριστώ!
Αυτό με τον Στανίτσα, κάπου το διάβασα 3-4 χρόνια πριν, αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα πού, διότι τότε δεν αποθήκευα τίποτα πχ ιστοσελίδες στα αγαπημένα (αφήστε που το συγκεκριμένο δεν το είχα καταλάβει τι εννοούσε και έτσι δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον για να το αποθηκεύσω).
Το άλλο με τους Σμυρναίους μου το είπε o Γ.Μιχαλάκης, ως μαρτυρία ανθρώπου που έζησε τέτοιο περιστατικό.
Ευχαριστώ!
Ελπίζω ότι χορεύεις καλύτερα σαρακατσάνικα, γιατί από μνήμη ομολόγησες ότι δεν θυμάσαι ούτε το πώς ούτε κυρίως το Τι... Επομένως, ψάξε και βρες τι είπε ο Άρχων πρώτα και προσπάθησε να το καταλάβεις. Όταν το βρεις και εφ' όσον το καταλάβεις, γράψε τί πιστεύεις. Όσο δεν πράττεις αυτό και αντιθέτως όσο επιμένεις, τόσο περισσότερο θα γελοιποιείσαι και θα εκτίθεσαι. Δικαίωμά σου , μπορεί και να μου πεις. Δεν είναι δικαίωμά σου όμως να λες αρλούμπες για κανένα, ειδικά δε για πολύ σημαντικά πρόσωπα. Σου υπενθυμίζω την αιδώ και τον νόμο...που αργά ή γρήγορα θα επιβληθεί...
δ