ωωωωχ πάλι...
Πολλοί, σας διαβεβαιώ. Εμένα μου ήρθε από 3-4 διαφορετικές πηγές μια συλλογή με κάποιες συναυλίες της ΕΛΒΥΧ. Αφού τη ζητάνε κάποιοι φίλοι, την έκοψα και την ανεβάζω. Ξεκαθαρίζω, όπως είπα πολλές φορές άλλωστε, ότι το άκουσμα δε με αναπαύει ιδιαίτερα. Πάντως, αναγνωρίζω ότι στη συγκεκριμένη συναυλία η ΕΛΒΥΧ είναι αρκετά συντηρητική σε σχέση με άλλες ηχογραφήσεις της.
Πρέπει νά τήν ἔχουν κάποιοι καί ἄν θέλουν τήν ἀναρτοῦν, ἄν ἔχουν βέβαια καί τήν ἄδεια τοῦ χοράρχου. Θά ἦταν πολύ ἐνδιαφέρον πάντως.
Πολλοί, σας διαβεβαιώ. Εμένα μου ήρθε από 3-4 διαφορετικές πηγές μια συλλογή με κάποιες συναυλίες της ΕΛΒΥΧ. Αφού τη ζητάνε κάποιοι φίλοι, την έκοψα και την ανεβάζω. Ξεκαθαρίζω, όπως είπα πολλές φορές άλλωστε, ότι το άκουσμα δε με αναπαύει ιδιαίτερα. Πάντως, αναγνωρίζω ότι στη συγκεκριμένη συναυλία η ΕΛΒΥΧ είναι αρκετά συντηρητική σε σχέση με άλλες ηχογραφήσεις της.
Ελπίζω να ανεβάζω τη σωστή συναυλία. Ο τίτλος του mp3 έλεγε πως έγινε στην Κωνσταντινούπολη στις 17-10-2005. Οθωμανική μουσική, όμως, δεν υπάρχει στην ηχογράφηση. Ο τεμαχισμός έγινε με το Mp3DirectCut και αφαίρεσα τα ενδιάμεσα κενά.
π. Μάξιμος;124317 said:
Ἔχει γίνει ἀναφορά σ᾿ αὐτό τό θέμα. Πρέπει νά τήν ἔχουν κάποιοι καί ἄν θέλουν τήν ἀναρτοῦν, ἄν ἔχουν βέβαια καί τήν ἄδεια τοῦ χοράρχου. Θά ἦταν πολύ ἐνδιαφέρον πάντως.
Ὁπότε ὁ Γιάννης ἤ ἄλλος μπορεῖ νά ἔχει καί «13 Μαΐου 2004».έγινε στην Αγ.Ειρήνη Κων/πόλεως στις 13 Μαΐου 2004, σε κοινή συναυλία της ΕΛΒΥΧ και του Ensemble "Muezzins of Instanbul". (και μπροστά σε 1500 περίπου Τούρκους, κατα βάσιν, ακροατές.)
«Ρόδα εἶναι καί γυρίζει»... κι «ἔχει ὁ καιρός γυρίσματα»...Η χορωδία βοήθησε στον τερματισμό της μουσικής εκτροπής του Ι. Σακελλαρίδη στον Ι. Ν. της Αγίας Ειρήνης (πρώτης Μητρόπολης των Αθηνών) με την υποστήριξη των βυζαντινών της χορών.
π. Μάξιμος;124345 said:Τό ὅτι ἔγινε συναυλία στίς 17-10-2005 στήν ΚΠολη εἶναι διασταυρωμένο. Δέν ἦταν αὐτή μέ τούς Τούρκους;
Σωστά θυμάσαι, ήμουν και στις δύο παρών. Το 2004 ήμουν στο ακροατήριο με τον Αντώνη και το 2005 συμμετείχαμε.17-10-2005 δεν ήταν με τους Τούρκους...το γνωρίζω γιατί ήμουν και εγώ σε εκείνη την συναυλία...πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια κάποιου ιατρικού συνεδρίου αν θυμάμαι καλά γι αυτό και το μικρό του προγράμματος...κάπου έχω το πρόγραμμα της ημέρας αν το βρω θα το ανεβάσω...
Η άλλη με του Τούρκους ήταν τον Μάιο...