29-05-1453...Η Άλωση της Βασιλεύουσας.

Status
Not open for further replies.

christos_v

Παλαιό Μέλος
Kανείς μα κανείς, δε σε συγκαταλέγει ή σε φωτογραφίζει ως αιρετικό!

Το θέμα της μαρτυρίας της εκκλησίας σύμφωνα με τη Κυριακή Αρχιερατική προσευχή και αγωνία, ινα πάντες εν ώσιν (Ιω.17,22), ούτε εδώ στο forum αλλα και ούτε είναι της παρούσης θεματολογίας να μας προβληματίσει και να αναπτυχθεί, οπως πολύ σωστά εξάλλου ανέφερες.

Το να ζητά κανείς συγγνώμη, (μετάνοια- καρπός του Αγ. Πνεύματος) δείχνει αυτοέλεγχο, αυτοκριτική μα συνάμα και γεναιότητα για όποιον την εκφράζει.

Μετ΄ευχών.
 
Last edited:

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Αγαπητοί,

το παρόν θέμα (έστω και εάν ήταν ολίγον τι εκτός της ειδικής θεματολογίας του φόρουμ) έγινε δεκτό κατ' αρχάς ως ευκαιρία μνήμης και προβληματισμού. Ωστόσο μετά λύπης μου παρατηρώ να ξεφεύγει πάλι σε ατραπούς άσχετες και με το θέμα και με το φόρουμ.

Επομένως

α) Κλειδώνω το θέμα

β) Παρακαλώ πριν ανοιχτούν νέα θέματα να σκεπτόμαστε το εάν και κατά πόσον είναι εκτός ή εντός της θεματολογίας του φόρουμ. Το παρόν φόρουμ δεν είναι φόρουμ κανονικού δικαίου, ιστορικό ή κάτι άλλο. Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποιους φαίνεται "σκληρό", αλλά πιστεύω ότι έτσι είναι και δεν χρειάζεται να αλλάξει.

Ευχαριστώ.

ΥΓ Και μια και μιλήσαμε περί ΠΔ, ας μελετήσουμε τα όσα γράφει ο Ιερεμίας στην Προφητεία και τους Θρήνους περί της πτώσεως της Ιερουσαλήμ. Θα ωφεληθούμε πολλαπλώς.
 
Status
Not open for further replies.
Top