Ψηφιακός βυζαντινός ισοκράτης σε ipod, iphone, ipad.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2013 Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50 ΤΟΙΣ 100 (Στην μισή τιμή). ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΕΙΤΕ !!!!!! (Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.isokratis.com)

Ο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» διαθέσιμος πλέον εκτός από συσκευές με λειτουργικό ANDROID και για συσκευές της APPLE (Λειτουργικό ios). Συγκεκριμένα:

01. Iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5.

02. Ipod touch (3rd generation), Ipod touch (4th generation), Ipod touch (5th generation).

03. Ipad (όλα τα μοντέλα).

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», μπαίνετε στο «itunes» (εάν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, του κάνετε εγκατάσταση), επιλέγετε «app store» και μετά πληκτρολογείτε: isokratis.
(Εννοείται πως αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή σας με ένα καλό αυτοενισχυόμενο ηχείο, για να ακούσετε ποιοτικό και αξιοπρεπή ήχο. Δεν είναι δυνατόν από τα ενσωματωμένα ηχεία του ipod, iphone, ipad, να έχετε ένα σωστό και ποιοτικό άκουσμα. Επίσης, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, σε πρώτη φάση έχετε την δυνατότητα περιορισμένης χρήσης της εφαρμογής (demo). Στην συνέχεια, ζητάτε από εμάς τον κωδικό ξεκλειδώματος και έχετε πλέον ολοκληρωμένο το πρόγραμμα στην διάθεσή σας).

Να ξέρετε πως για οποιεσδήποτε αναβαθμίσειςβελτιώσεις γίνονται πάνω στο πρόγραμμα του ισοκράτη, θα αναβαθμίζεστε αυτομάτως από το «itunes». Στην συνέχεια π.χ. θα εξελίξουμε σε τέλειο βαθμό, τόσο τις φωνές των ισοκρατημάτων (δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως θα γίνουν καλύτερες και από φυσικές), όσο και τους αυτοματισμούς και τις δυνατότητες του ισοκράτη (π.χ. δυνατότητα μετακίνησης με ηχομόρια κ.τ.λ.).

Σας ανακοινώνουμε επίσης ότι για τις συσκευές ipod, iphone, ipad, είναι διαθέσιμη η Β΄ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ έκδοση του ΙΣΟΚΡΑΤΗ. Σε αυτήν την Β΄ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ έκδοση έχουμε τις εξής αναβαθμίσεις - βελτιώσεις: α) Πολύ καλύτερες ποιοτικά φωνές (σε σχέση με την α΄ έκδοση), ρεαλιστικές, τέλειες τονικά. β) Δυνατότητα μετακίνησης 3 φωνών πάνω και κάτω από τον φυσικό τόνο, καλύπτοντας έτσι κάθε μας επιλογή τονικότητας. γ) Δυνατότητα κατακόρυφης περιστροφής η οποία είναι εντελώς απαραίτητη για την πρακτικότερη τοποθέτηση του ισοκράτη στο αναλόγιο.

Επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες και την επίσημη ιστοσελίδα του ισοκράτη: www.isokratis.com
 
Last edited:

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Αυτός πρέπει να είναι ο σύνδεσμος στο itunes για όσους δεν έχουν iphone και δεν έχουν εγκαταστήσει το itunes νομίζω

https://itunes.apple.com/app/digital-isokratis-bakopoulos/id580838286?mt=8

Είτε συμφωνούμε είτε όχι με τη χρήση ψηφιακού ισοκράτη πιστεύω πως όλοι θα επιθυμούσαμε να έβρισκε μιμητές η ευρηματικότητα και η προσφορά σας. Δυστυχώς είτε δωρεάν είτε με κάποιο ελάχιστο αντίτιμο όπως στη δική σας περίπτωση δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την ψαλτική από το σύνολο σχεδόν των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία και έχουν ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού.
 

efstratios1

Νέο μέλος
Αγαπητέ συνάδελφε Ιωάννη, σήμερα παρέλαβα τον Βυζαντινό Ψηφιακό Ισοκράτη. Πραγματικά είναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Έχω χρησιμοποιήσει τον "παλιό" Ισοκράτη κάποιου συναδέλφου αλλά ο Ψηφιακός δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση μ' εκείνον. Ο Ψηφιακός Ισοκράτης είναι πολύ ποιο εύχρηστος, λειτουργικός, διακριτικός, αρκετά δυνατός σε ένταση ήχου και η μεταφορά του και η χρήση του είναι πολύ εύκολη. Είσαι άξιος συγχαρητηρίων κι εύχομαι ταχεία ανταπόδοση για τους κόπους και την υπομονή που χρειάστηκαν τόσο για την κατασκευή του όσο και την για την βελτίωσή του.
Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά Ιωάννη και ο Τίμιος Πρόδρομος να σε σκεπάζει και να σε καθοδηγεί σε όλη σου την ζωή.
Ευστράτιος Γιαννακίδης, Ιεροψάλτης, Σέρρες.
 

tb---

τσοπάνης
...γ) Δυνατότητα κατακόρυφης περιστροφής η οποία είναι εντελώς απαραίτητη για την πρακτικότερη τοποθέτηση του ισοκράτη στο αναλόγιο.

Κάποια χαρακτηριστικά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον~ :confused:
 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Ο ''παλιός'' ισοκράτης ποιος είναι;
Μα ο γνωστός, που έγραψε τον "Πανηγυρικό"! Οπότε προφανώς ήταν για τα πανηγύρια... (Δεν θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά κάποιου συναδέλφου, πλάκα κάνω... Δεν το γνωρίζω άλλωστε το θέμα και δεν με απασχολεί, καθώς για πρόβα βρίσκω μια χαρά τον free ισοκράτη που κυκλοφορεί για android).
 

evangeloskarp

Παλαιό Μέλος
καθώς για πρόβα βρίσκω μια χαρά τον free ισοκράτη που κυκλοφορεί για android).

Αν θέλετε πείτε μας απο πού το κατεβάσατε θα μου ήταν χρήσιμο και εμένα !.
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Αν θέλετε πείτε μας απο πού το κατεβάσατε θα μου ήταν χρήσιμο και εμένα !.

Υποθέτω ότι εννοεί αυτόν εδώ.
 
Last edited:

evangeloskarp

Παλαιό Μέλος
Ευχαριστώ neoklis μου ήταν χρήσιμο αρκετά.
Σε αρχικό επίπεδο θα δουλέψω αυτό το πρόγραμμα και έχει ο Θεός .
 
Last edited:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ

!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!

Επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα δυσλειτουργίας στις εφαρμογές: DIGITAL ISOKRATIS + ANALOGION & ISOKRATIS κατά την αναβάθμιση των συσκευών IPOD, IPHONE, IPAD, IPAD mini από ios 6, σε ios 7, μην επιχειρήσετε σε καμία περίπτωση να αναβαθμίσετε τις παραπάνω συσκευές σας από ios 6, σε ios 7.
Επαναλαμβάνουμε μην επιχειρήσετε σε καμία περίπτωση να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας: ipod, iphone , ipad, ipad mini από ios 6, σε ios 7. Όταν το πρόβλημα επιλυθεί οριστικά, απλώς θα αποσυρθεί και η παραπάνω ενημέρωση η οποία βρίσκεται ανηρτημένη στην ιστοσελίδα: www.isokratis.com. Έως τότε υπομονή και προσοχή στις αναβαθμίσεις.
Να ξέρετε φυσικά πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εφαρμογή μας, αλλά οι ενημερώσεις που θα πρέπει να κάνουν οι προγραμματιστές της apple, προκειμένου να τρέχει κανονικότατα η εφαρμογή: DIGITAL ISOKRATIS + ANALOGION & ISOKRATIS και στο ios 7. Αυτό λογικά θα επιτευχθεί κάποια στιγμή, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Έως τότε όμως, μείνετε σταθερά στο ios 6, προς αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι τα προβλήματα με το ios 7, για τον απλό ισοκράτη (Digital isokratis) επιλύθηκαν οριστικά.

Η εφαρμογή Digital Isokratis έχει ενημερωθεί με τη version 1.0.2 και τώρα είναι δυνατόν να απορρίψει το εικονικό πληκτρολόγιο από την οθόνη. Μαζί με αυτό λύθηκαν και κάποια άλλα προβλήματα και η εφαρμογή δουλεύει κανονικότατα. Οριστικά πλέον.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή που κάνατε έως ότου λυθούν όλα αυτά τα ζητήματα.

Όσοι λοιπόν έχουν εγκαταστήσει τον Digital isokratis σε συσκευές: ipod, iphone, ipad, μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση.

Σειρά έχουν τώρα να διευθετηθούν τα προβλήματα και για την καταπληκτική εφαρμογή: ANALOGION & ISOKRATIS.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.isokratis.com/
 
Αγαπητοί συνάδελφοι ιεροψάλτες.

Σας ενημερώνουμε πως έως το τέλος Δεκέμβρη του 2013 ο ισοκράτης (σε android λειτουργικό) θα είναι σε έκπτωση 30%.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως είναι διαθέσιμη πλέον, η Δ΄ έκδοση του ισοκράτη.
 
Top