Χοροεσπερίδα - Εγκαίνια νέων Γραφείων ΟΜ.Σ.Ι.Ε. και Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών

P

PANROUST

Guest
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, το Δ. Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών «Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός» σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου, που φέτος διοργανώνεται από κοινού με την Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.), την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 7.30΄ μ. μ. στην πολυτελή Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.) (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας & Ρηγίλλης 1, Μετρό : Ευαγγελισμός / Σύνταγμα, πρόσβαση με όλα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ που διέρχονται).

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, καθώς και οι λοιποί Σεβ. Μητροπολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Θα ακολουθήσει συνεστίαση (table d’hôte), με απεριόριστα ποτά και αναψυκτικά, την οποία θα πλαισιώσουν εξαίρετοι Καλλιτέχνες.

Η τιμή συμμετοχής κατ' άτομο έχει ορισθεί στα 25 €.

Όσοι συνάδελφοι έχουν ανήλικα παιδιά μπορούν να τα φέρουν μαζί τους, ΔΩΡΕΑΝ, για να περάσουν και αυτά όμορφα, επιτηρούμενα από ειδικούς παιδαγωγούς σε παρακείμενη, ειδικά διαμορφωμένη, Αίθουσα.

Για τα μέλη μας έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης στο παρακείμενο υπόγειο parking, με ειδικό εκπτωτικό κουπόνι αξίας 7 €.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, προκειμένου να δώσουμε ένα στίγμα ομόνοιας και ενότητας του κλάδου μας, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2103243244 (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.), 2103236568 (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιεροψαλτών) και 6972624381 (κ. Ρουστέμης).

Επίσης, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου μας, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.00΄ π. μ., στην οδό Ακαδημίας 95 (3ος όροφος), πλησίον της Πλατείας Κάνιγγος (Μετρό / ΗΛΠΑΠ : Ομόνοια, καθώς και με όλα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ που διέρχονται από την Πλατεία Κάνιγγος).

Τα εγκαίνια έχει προσκληθεί να ευλογήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ευνόητο είναι, ότι η παρουσία σας και στην εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει χαρά και τιμή για εμάς.

Καλή αντάμωση !
...
 

Attachments

  • Πρόσκληση βασιλόπιτας.pdf
    413.6 KB · Views: 15
  • Επιστολή.jpg
    982.3 KB · Views: 24
Last edited:
P

PANROUST

Guest
Τα εγκαίνια των γραφείων στην επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησία της Ελλάδος.
Στην πορεία ετοιμάζεται από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου πιο αναλυτικό ρεπορτάζ με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο...από τα εγκαίνια και από την πίτα-χοροεσπερίδα.Εκεί θα φανούν όλοι όσοι παραβρέθησαν... :wink: :D
 
P

PANROUST

Guest
Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών και να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΟΜ.Σ.Ι.Ε. και του Συνδέσμου μας και από την χοροεσπερίδα-κοπή πίτας.
 
P

PANROUST

Guest
Από τα εγκαίνια να σημειώσω (επίσης) ότι παρέστησαν οι κ.κ.: Δημήτριος Νεραντζής Πρωτοψάλτης και Άρχων Διδάσκαλος του Αποστόλου της Μ.Χ.Ε. ,Παναγιώτης Σουσούνης Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής,Βύρωνος & Υμηττού,Αβραμίδης,Ιω.Αρβανίτης (δεν φαίνεται σε κάποια φώτο δυστυχώς),Ιω.Αναστασίου,Κ.Ζορμπάς,Α.Καλπακίδη (χάρηκα όπου τον γνώρισα και από κοντά),Αθ.Κωνσταντόπουλος,Κωνστ.Μαφίδης,,Ν.Μποσίνης,Κ.Μπουσδέκης,Οδυσ.Σακαρέλο,Ηλ.Σερασκέρης,Κ.Σαράκης,Δ.Συρεγγέλλας,Κ.Φωτόπουλος...
βοηθήστε με για τους υπόλοιπους!
Και φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Πανοσιολ. Αρχιμ.π.Μάξιμο Ματθαίο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων.
 
Top