[Ανακοίνωση] Πωλούνται 2 σπάνια βιβλία!!!!

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Η εν λόγω ανατύπωση με το (πράσινο εξώφυλλο;) κυκλοφορούσε ευρέως..

Με κόκκινο μόνο τα έχω δει εγώ, αλλά δεν αποκλείεται!
 

ARGITAN

Παλαιό Μέλος
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ , ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φίλε μου,δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ,αλλά μην το πολυψάχνεις...σου λεω εντελώς υπεύθυνα ότι πρόκειται γα επανέκδοση...Η πρώτη έκδοση εάν βρεθεί δεμένη είναι με δέρμα..αυτό σαν πληροφορία.Το λέω από ό,τι βέβαια βλέπω στις φωτογραφίες που ανάρτησες.Ο Ευθυμιάδης το επανέξεδωσε φωτοαναστατικά,ίσως δύο φορές,δίχως ημερομηνία δίχως ΄τιποτα τίποτα.
 
Last edited:

Marite Argyri

New member
Μαλιστα λοιπόν! Κατ αρχας και προς Θεου δεν είμαι εμπορος βιβλίων απλα εχω αρκετα βιβλια κάποια απο τα οποια θέλησα να τα δώσω για λόγους οικονομικούς .Εχω δώσει και στο παρελθόν αρκετα βιβλία απο τη βιβλιοθηκη μου για τον ίδιο λόγο. Και για να το ξεκαθαρίσουμε , δεν τιθεται κανενα απολύτως θεμα εξαπάτησης μιας και σας εγραψα οτι ακριβώς αναφέρεται μεσα στα βιβλία και επίσης ανέβασα και αρκετέςς φώτο ετσι ώστε να τα δείτε κι εσείς.

Και τα δυο βιβλια που είδατε λοιπον, Μουσικη συλλογη πρωγακη εσπερινος-Όρθρος και Ειρμολόγιον Ιωαννου πρωτοψάλτου τα δίνω 100ευρω και τα δυο μαζι και οχι 100 το ένα! Οποιος ενδιαφέρεται να τ αγορασει με τη νεα τιμη, του τα στέλνω! Αν δε βρεθει καποιος τα κρατάω και δεν υπαρχει λογος να ξαναβγάλω πρός πωληση! Επίσης δίνω το Εγκόλπιο και το Δοξαστάριο του Δεβρελη 25 ευρω το ένα τα οποια ειναι κι αυτα σε ΄΄υπεραριστη κατασταση και σαν καινουρια κι επίσης δίνω και το Θεωρητικο του Ζαχαρία Πασχαλίδη στα 20 ευρω το οποιο είναι σε πολυ καλη κατασταση!

Οποιος ενδιαφέρεται, να μου στείλει προσωπικο μηνυμα και του αποστέλω όσες φώτο θελει για οπιοδήποτε βιβλίο και για να του λυθεί οποιαδήποτε απορία! Ευχαριστώ!!!
 
Top