Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής μέσω του Open eclass

http://eclass.byzanmusic.com/

Η πλατφόρμα Openeclass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από το byzanmusic.com για να μπορούν να γίνουν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής από απόσταση. Ο τρόπος αυτός έχει επιλεχθεί για να αντιμετωπίσει προβλήματα μετακίνησης ή χρόνου για όσους θέλουν να μάθουν Βυζαντινή Μουσική αλλά δυσκολεύονται από τους λόγους που αναφέρθηκαν πριν.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στα μαθήματα, δεν έχει παρά να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα και στην συνέχεια να επιλέξει κάποιο από τα διαθέσιμα μαθήματα. Λόγω του ότι ο εκπαιδευτής δεν μπορεί να λειτουργεί παράλληλη σε πολλά επίπεδα, θα υπάρχει κάποιο χρονικό όριο για κάθε ενότητα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής.

http://eclass.byzanmusic.com

To παράξενο είναι πως όσο κι αν προσπάθησα δεν κατόρθωσα να βρω έναν σύνδεσμο που να δείχνει το Ψαλτολόγιον:confused:
Αν πάτε δηλαδή εδώ:
http://www.byzanmusic.com/links_el.php
το μόνο που μπόρεσα εγώ να δω είναι μια πολύ πλούσια σελίδα με συνδέσμους σε δεκάδες ιστοσελίδες της βυζαντινής μουσικής, ένας σύνδεσμος στο analogion.com με τη σελίδα του κ. Γαλάνη http://www.analogion.com/Galanis.html αλλά πουθενά σύνδεσμος στο Ψαλτολόγιον. Μου έκανε εντύπωση γι αυτό το αναφέρω εδώ, παροτι δεν ταιριάζει τόσο με το θέμα.
 
Top