Κάλεσμα όλων στην χοροεσπερίδα των ψαλτών και την Παρασκευή 12-2-2010

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2010
Αγαπητέ συνάδελφε,
Καλή χρονιά.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η αποκριάτικη Χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας στην Μουσική Σκηνή «ΣΦΕΝΤΟΝΑ» (Λεωφ. Αλεξάνδρας 22 – Πεδίον του Άρεως, Τηλ. 210 8253991-2) την Παρασκευή 12.2.2010 και από ώρας 9 μ.μ.
Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε, ότι η παρουσία σου είναι απαραίτητη και τιμητική για την τάξη μας. Νομίζουμε ότι και εσύ νιώθεις την ανάγκη να δώσεις δύναμη με την παρουσία σου στον Χορό μας, για να αποδείξουμε, ότι όταν οι Ψάλτες είναι ενωμένοι, αποτελούν σημαντική καλλιτεχνική, πολιτισμική και κοινωνική δύναμη.
Φέτος, με την συνδρομή του Μουσικού Οργανισμού «ΤΕΤΤΙΓΞ», διοργανώνουμε μία αποκλειστική (για εμάς, τους Ψάλτες) ιδιαίτερη εκδήλωση, με τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής έκφρασης. Χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, ορχήστρα παραδοσιακή, λαϊκή και ρεμπέτικη και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως η Λένα Αλκαίου, ο Ηλίας Κλωναρίδης, η Νάντια Καραγιάννη, ο Κώστας Μάντζιος, ο Μανώλης Κόττορος και φιλικά ο γνωστός ερμηνευτής Δημήτρης Μπάσης, υπό την διεύθυνση του Μανώλη Καρπάθιου, θα μας παρουσιάσουν ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και θα μας «παρασύρουν» σε χορό και ένα γνήσιο και πλούσιο ελληνικό γλέντι.
Σε περιμένουμε λοιπόν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου στην Χοροεσπερίδα μας να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε οικονομικά με την συμμετοχή μας, τον Σύνδεσμό μας.
Στην εκδήλωσή μας αυτή, θα τιμηθούν οι αγαπημένοι συνάδελφοι κ.κ. Βασίλης Κατσιφής και Γιώργος Ναούμ για την ιδιαίτερη προσφορά καθενός στην τάξη μας.
Η είσοδος ορίστηκε στην προσιτή τιμή των 30 € κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνονται τα πάντα (ορεκτικά, κυρίως φαγητό κλπ.) εκτός των ποτών. Στην πλούσια λαχειοφόρο μας αγορά, θα κληρωθεί και ένας «Ισοκράτης» προσφορά του κ. Ναούμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση προσκλήσεων για την Χοροεσπερίδα μας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Θεολόγο Ερσωτέλο (6974010271), τον Γενικό Γραμματέα μας κ. Σπύρο Καμπίτση (6976980509) ή τον Ταμία μας κ.Γιάννη Μαλάμη 6947821808.


Επίσης, σε ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Καταστατικού μας, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 και, σε περίπτωση μη συμπληρώσεως απαρτίας, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010. Η παρουσία σου στην Γενική Συνέλευσή μας κρίνεται απολύτως επιτακτική, καθώς διανύουμε κρίσιμους καιρούς για τον κλάδο μας και, ως εκ τούτου, τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν αφορούν καθέναν από εμάς.
Επιπρόσθετα, σε πληροφορούμε ότι την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 και από ώρας 11.00΄ έως 19.00΄ θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Συνδέσμου μας αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συνδέσμου μας στις αρχαιρεσίες της ΟΜ.Σ.Ι.Ε., οι οποίες θα πραγματοποιηθούν περί τα τέλη Ιουνίου 2010 ακριβή ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής τους θα γνωστοποιήσουμε εγκαίρως. Υποψηφιότητες αντιπροσώπων μπορούν να υποβάλλονται από Δευτέρα 15.3.2010 έως και Παρασκευή 19.3.2010 στα γραφεία του Συνδέσμου μας, ώρες 6 – 9 μ.μ.
Επιπλέον, σου γνωστοποιούμε ότι η Χορωδία του Συνδέσμου μας πρόκειται να διοργανώσει εκδήλωση για την εορτή του Πάσχα. Επί τούτου, σε παρακαλούμε να μετάσχεις στις σχετικές πρόβες της Χορωδίας μας, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη, ώρες 6 – 8 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου μας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010.
Με συναδελφική εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θεολόγος Ερσωτέλος Σπύρος Καμπίτσης
 
Top