Δοξαστάριον Γεωργίου Βινάκη - υπό Χαρ. Καρακατσάνη

Giorgos Sterpis

Νέο μέλος
Αγαπητοί φίλοι καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή,

Σας γνωρίζουμε ότι είναι έτοιμο προς έκδοση το Δοξαστάριο του Γεωργίου Βινάκη του Χίου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου ανήκει σε χειρόγραφο που παραδόθηκε στον δάσκαλό μου κ. Χαράλαμπο από τον εγγονό του Κωνσταντίνο Δημητριάδη, ο οποίος έψαλλε στην Αγία Παρασκευή πολιούχο Χαλκίδος.
Το μουσικό κείμενο είναι 205 σελίδες και η έκδοση θα είναι πανομοιότυπη με το οκτάηχο μουσικό λειμωνάριο, τα Άπαντα του Μπερεκέτη και τις λοιπές εκδόσεις του δασκάλου.
Το κόστος έκδοσης του βιβλίου είναι στα 15 Ευρώ και θα καλυφθεί με την μέθοδο των συνδρομητών. Στο σημείο αυτό θα παρακαλούσαμε όσοι ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε το αξιολογότατο αυτό βιβλίο να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε με προσωπικό μήνυμα, ή με sms στο 6988088999 ή με viber στο 6983508407.
Σας επισυνάπτω τον πίνακα περιεχομένων και δείγμα από το βιβλίο.
Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουν γίνει και οι τελικές διορθώσεις και ετοιμάζεται η έκδοση του τέταρτου τόμου του μουσικού λειμωναρίου, για το οποίο θα σας ενημερώσω όταν είμαστε έτοιμοι.
Να είστε καλά, εύχομαι να αγκαλιάσετε την έκδοση αυτή του δοξασταρίου και να καταφέρουμε να το εκδόσουμε σύντομα.
Καλή σαρακοστή, καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση

Γιώργος Στέρπης
 

Attachments

  • Δοξαστάριο Γεωργίου Βινάκη - Δείγμα.pdf
    124.8 KB · Views: 172
  • Δοξαστάριο Γεωργίου Βινάκη - Περιεχόμενα.pdf
    2 MB · Views: 126

Diogenes

Νέο μέλος
Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο Καρακατσάνη για την έκδοση αυτή!
Τού είμαστε πολύ ευγνώμονες! Υγεία να έχει ο άνθρωπος!
Επίσης ευχαριστούμε και εσάς κε. Στέρπη για τους κόπους σας και την ενημέρωσή μας!
 
Last edited:
Κύριε Στέρπη, σας ευχαριστούμε για τον συνεχή κόπο σας, αλλά και για την ακούραστη θέληση του κυρίου Καρακατσάνη να μας εμπλουτίζει τις γνώσεις και τις βιβλιοθήκες με τέτοιες ιστορικές εκδόσεις!
Κάθε φορά που βλέπουμε πως ο κ. Καρακατσάνης μέσω του κ. Στέρπη μάς ενημερώνει για ακόμα μία καινούργια έκδοση, ξέρουμε ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό.
Ο Γεώργιος Βινάκης (μαθητής του Γεωργίου Ραιδεστηνού του Β') αποτελεί ένα μοναδικό μουσικό όνομα του 20ου αιώνα και σίγουρα είναι περιττό να πω το γιατί. Σας ευχαριστούμε και πάλι και ανυπομονούμε να το λάβουμε στα χέρια μας!
 
Last edited:
Top