Analogion & Isokratis

Αγαπητοί συνάδελφοι ιεροψάλτες.

Είναι πλέον γεγονός η επαναστατική και πρωτοπόρα εφαρμογή: Analogion & Isokratis, με καινοτόμες και ριζοσπαστικές δυνατότητες.

Mε την εφαρμογή: Analogion & Isokratis, έχετε δύο καταπληκτικές εφαρμογές που λειτουργούν ταυτόχρονα σε μία οθόνη.

Με την εφαρμογή: Analogion έχετε στο ipad σας μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με μουσικά βιβλία και λειτουργικά κείμενα της Εκκλησίας, ταξινομημένα τέλεια.

Με την εφαρμογή: Isokratis έχετε στο ipad σας δέκα έμπειρους ισοκράτες να σας συνοδεύουν, όταν εσείς ψάλλετε.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή: Analogion & Isokratis, έχει τις παρακάτω δυνατότητες:

01. Μπορεί να καταχωρήσει ευχερέστατα και με άνεση, άπειρα μουσικά κείμενα και βιβλία, αλλά και όλα τα λειτουργικά βιβλία και κείμενα της Εκκλησίας και όχι μόνο.
Ενδεικτικό της χωρητικότητας της εφαρμογής, είναι το εξής:
Ότι τα 12 μηναία όλου του έτους, μαζί με το Τριώδιο και το Πεντηκοστάριο, έχουν μέγεθος μόνο 20 MB. Αναλογικά σε ένα ipad χωρητικότητας 16 GB, όλα αυτά τα βιβλία (12 μηναία, Τριώδιο και Πεντηκοστάριο), μπορούν να χωρέσουν επί οχτακόσιες (800) φορές.
Στα μεγάλα βιβλία επίσης - πολύ σημαντικό - υπάρχει ενσωματωμένη και η μικρο – εφαρμογή «Ψηφιακά περιεχόμενα» που σας πηγαίνει αυτόματα στο σημείο του βιβλίου που θέλετε ακριβώς. Δείτε δίπλα φωτογραφίες με Ψηφιακά περιεχόμενα: Μηναίου, Τριωδίου, Πεντηκοσταρίου.

02. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα με απλά βήματα, να προσθέτετε, να αφαιρείτε καθώς και να μετακινείτε εσείς, οποιοδήποτε βιβλίο ή pdf, εντός και εκτός προγράμματος. Μπορείτε λοιπόν να διαμορφώνετε τα pdf σας όπως εσείς θέλετε και να τα ενσωματώνετε με ευκολία μέσα στο πρόγραμμα.

03. Αναλυτικότερα τώρα μπαίνοντας στο κεντρικό μενού της εφαρμογής, έχετε μπροστά σας 17 κεντρικούς καταλόγους. Οι 17 κεντρικοί φάκελοι, καθώς και οι υπόλοιποι υποφάκελοί τους (στους οποίους μπορείτε να μπείτε εξακολουθητικά), σας βοηθούν εξαιρετικά στο απόλυτο νοικοκύρεμα, στην απόλυτη ταχτοποίηση όλων των αρχείων που θα ενσωματώσετε μέσα στο πρόγραμμα. Έτσι οτιδήποτε θέλετε να δείτε, το βρίσκετε με μεγάλη ευκολία και σε χρόνο μηδενικό.

04. Ο τρόπος που διαβάζει το πρόγραμμα όλα τα βιβλία και pdf είναι εκπληκτικός. Σε κανένα άλλο πρόγραμμα δεν εκτελείται αυτός ο τρόπος διαβάσματος. Μπαίνετε δηλαδή σε ένα οποιοδήποτε βιβλίο ή pdf, κάνετε διπλό άγγιγμα, ακολούθως το κείμενο μεγεθύνεται αυτομάτως στο ανώτερο δυνατό μέγεθος και κλειδώνοντάς το με το λουκετάκι (πάνω δεξιά), η ανώτερη δυνατή μεγέθυνση και το τέλειο κεντράρισμα «κλειδώνονται μόνιμα» και έτσι η κύλιση όλων των σελίδων γίνεται με πρακτικό και ξεκούραστο τρόπο.

05. Όταν έχετε μπει σε ένα οποιοδήποτε φάκελο, μέσα σε οποιοδήποτε pdf, το πρόγραμμα κρατάει στην μνήμη το σημείο που έχετε μπει ακριβώς και έτσι την επόμενη φορά που θα ξαναμπείτε στον ίδιο φάκελο, το πρόγραμμα σας πάει στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μπορείτε δηλαδή να έχετε κάνει μια κάποια προεργασία, προηγούμενο ψάξιμο και να βρίσκετε μετά ότι χρειάζεστε με ευκολία μεγάλη. Εκτός βέβαια του ότι το πρόγραμμα έχει και σελιδοδείκτη, όπου μπορείτε να προσημειώνετε τα πάντα και με ακρίβεια. Δείτε δίπλα φωτογραφίες με προσημειωμένους σελιδοδείκτες.

06. Έχοντας μπει σε ένα οποιοδήποτε κείμενο, πατώντας μια φορά πάνω στο κείμενο, σας παρουσιάζονται πάνω - πάνω και δεξιά οι εξής επιλογές:
* Πλακιδιάκι για άμεση ρύθμιση της φωτεινότητας.
* Πλακιδιάκι για κλείδωμα των επιλογών (Λουκετάκι).
* Πλακιδιάκι για άμεση εκτύπωση οποιουδήποτε βιβλίου ή pdf.
* Πλακιδιάκι για απλή ή πολλαπλή αποστολή με e-mail οποιουδήποτε βιβλίου ή pdf.
* Πλακιδιάκι – Σελιδιδείκτης για προσειμείωση ή επισήμανση με δυνατότητα ονομασίας ή μετονομασίας τίτλου.
* Την ίδια στιγμή, κάτω – κάτω στο κείμενο, σας εμφανίζεται μια μπάρα που σας ενημερώνει σε ποια σελίδα ακριβώς βρίσκεστε και μπορείτε στην συνέχεια με απλή κύλιση πάνω στην μπάρα να «τρέχετε» αστραπιαία σε όποια σελίδα του βιβλίου ή του pdf εσείς θέλετε.

07. Δυνατότητα λειτουργίας της εφαρμογής και στις τέσσερες (4) περιστροφές της οθόνης του ipad. Πολύ σημαντικό.

08. Δυνατότητα σύνδεσης για προβολή σε μεγάλες οθόνες, ή σε διάφορους προβολείς.

09. Νέες αναβαθμίσεις βελτιώσεις για τον Ισοκράτη:
* Νέες τέλειες φυσικές φωνές με πρίμα – μπάσα ισοκρατήματα, τέλεια εξισορροπημένα (γ΄ έκδοση).
*Τέλεια εναλλαγή ανάμεσα στα ισοκρατήματα που προσομοιάζει εκπληκτικά με την ανθρώπινη μετάβαση από το ένα ισοκράτημα στο άλλο.
* Δεν υπάρχει πλέον stop. Κάθε πλακίδιο είναι ταυτοχρόνως και play και pause, με fade in και fade out αντιστοίχως. Πολύ σημαντικό.

Τώρα όσο για το κατέβασμα της εφαρμογής από το app store, πληκτρολογείτε: Analogion & isokratis. Επίσης για τη δική σας διευκόλυνση υπάρχουν και προπληρωμένες κάρτες app store στα ηλεκτρονικά καταστήματα (multirama, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ.τ.λ.) με τις οποίες αγοράζετε άμεσα τις εφαρμογές του ισοκράτη, αποφεύγοντας έτσι την χρονοβόρα διαδικασία έκδοσης προπληρωμένης κάρτας μέσω τραπέζης.
Οι πρώτες 50 άδειες θα δοθούν σε τιμή γνωριμίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του ισοκράτη: www.isokratis.com
 
Last edited:
http://www.facebook.com/photo.php?f...05090642923125&type=1&relevant_count=1&ref=nf

283745_384840474966822_1589038211_n.jpg
 
Last edited by a moderator:

PanagiotisK

ως άνωθεν^
Θα ήθελα να αναφέρω ότι σήμερα αναβάθμισα τον ισοκράτη με τον καινούργιο

του κ. Μπακόπουλου. Πρέπει να πω ότι είναι ΤΡΟΜΕΡΟ-ΤΕΛΕΙΟ το άκουσμα. Ας το

χρησιμοποιήσει ο καθείς κατά το δοκούν βέβαια, ακόμη δεν το έχω χρησιμοποιήσει

το καινούργιο σε ναό αλλά φαντάζομαι... Είναι υπερπλήρες το ίσο,

μια χορωδία ισοκρατών με μπάσους, βαρύτονους και πρίμους.

Μπράβο Ιωάννη και σε ευχαριστώ πολύ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer

chris_so

Νέο μέλος
εδω εγω που εχω τον παλιο ισοκρατη του γιαννη και εχει υπεροχο ακουσμα στην εκκλησια..που να το αναβαθμισω! ασε που ψηνομαι να να αγορασω την καινουργια εκδοση ..θα μας λυσει τα χερια!!
 
Να ρωτήσω αν τα ψηφιακά βιβλία περιέχονται στο προιόν και αν ναι , από που είναι ;
Επίσης και το τυπικό που είδα στο βιντεάκι , από που προέρχεται ;
 
Να ρωτήσω αν τα ψηφιακά βιβλία περιέχονται στο προιόν και αν ναι , από που είναι ;
Επίσης και το τυπικό που είδα στο βιντεάκι , από που προέρχεται ;

Αγαπητέ κ. Καλπακίδη σας χαιρετώ.

Το να είχαμε προφορτώσει την εφαρμογή με άπειρα αρχεία pdf, αυτό θα την βάρυνε πάρα πολύ. Κάτι τέτοιο εκ των πραγμάτων δεν ήταν εφικτό, διότι πολύ απλά δεν θα την ενέκρινε η apple.

Μουσικά κείμενα και λειτουργικά βιβλία ολόκληρα μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν από το διάφορες ιστοσελίδες.
Ξέχωρα βέβαια που ο κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει την δική του προσωπική συλλογή PDF (σκανάροντας οτιδήποτε θέλει από τα βιβλία που έχει ήδη στην διάθεσή του).

Το δε τυπικό το κατέβασα ελεύθερα και δωρεάν δε θυμάμαι όμως από που.
 
Last edited:

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Συνάδελφοι, κρατήστε και κανα βιβλιαράκι γιατι που ξέρουμε.....το αναλόγιο του μέλλοντος ίσως είναι σε μια νέα εποχή κατακόμβων.
 

agis panas

Παλαιόθεν φίλος
Πιστεύω ότι όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο θέμα αγοράς νέου τύπου ισοκράτη.Διότι ναί μέν δείχνει λίγο "αρχαίος" ο γνωστός προηγούμενος,αλλά έχει δοκιμασθεί σε (και με) όλες τις συνθήκες τονικότητας και ανταποκρίθηκε.Οι ψηφιακοί μάλλον χωλαίνουν σε αυτόν τον τομέα.
Ιδωμεν.Ομως προσοχή,γιατί μετά την απομακρυνση από το ταμείον......
Αγις

[Πάντως μερικοί από διαφήμιση......πλούσια]
 
Εξαιρετική δουλειά, που ο κάθε επαγγελματίας αξίζει να το έχει στα χέρια του! Μπράβο στον εκλεκτό Γιάννη Μπακόπουλο που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Ιεροψάλτες να αποκτήσουν αυτό το σημαντικό εργαλείο που κάνει καλύτερη και αρμονικότερη την Ιερά Ψαλμωδία και Ακολουθία! Και φυσικά σε αυτή την μοναδική τιμή - με τέτοιο πιστό μουσικό αποτέλεσμα!

ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ.
 
168. Αγαπητέ κ. Μπακόπουλε... σας συγχαίρω αρχικά τον καταπληκτικό ισοκράτη που έχετε κατασκευάσει, καθώς επίσης και για τον αδιάκοπο αγώνα στον οποίο έχετε επιδοθεί με απώτερο σκοπό την τελειοποίησή του. Είναι αλήθεια μόνο άνθρωποι σαν εσάς πετυχαίνουν την τελειότητα επειδή μονίμως είναι ταπεινοί και την επιζητούν διακαώς. Ο ισοκράτης παράγει ήχο φυσικότατο, γλυκύτατο και συμβάλει στην απόλυτη αρμονία. Το μέλος αποτελείται από τον ιεροψάλτη και τους ισοκράτες, μόνο τότε καθίσταται αρμονικό αλλιώς πασχίζει. Το εκκλησίασμά μου έχει εντυπωσιαστεί από το αποτέλεσμα το οποίο είναι επιτυχία και του ισοκράτη. Η απόδοσή μου σαφώς ως ιεροψάλτου είναι καλύτερη αφού έχει η φωνή μου στήριγμα. Ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο μου οπουδήποτε βρίσκομαι ψάλλω με τη βοήθεια του ισοκράτη που εμπεριέχεται στο κινητό μου. Επίσης η τιμή του είναι καταπληκτική.
Η τεχνική στήριξη που παρέχει ο κ. Μπακόπουλος είναι μοναδική.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Μετά τιμής
ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ , ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.isokratis.com/
Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν: http://www.webnode.com
 

dkalpakidis

Dimitrios Kalpakidis
Το δε τυπικό το κατέβασα ελεύθερα και δωρεάν δε θυμάμαι όμως από που.

Για προσωπική χρήση φαντάζομαι είναι ελεύθερο και δωρεάν το Τυπικό.
Για εμπορική χρήση μέσα σε ένα πρόγραμμα ipad ή android έχω πολλές επιφυλάξεις.

Υ.Γ. Το να γίνεται αντιγραφή από το site σας εν είδη διαφημίσεως κουράζει. Υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία - ευτυχώς - ιεροψαλτών που αντιστέκεται στην είσοδο οργάνων στην λατρεία. Για μένα προσωπικά είναι απαράδεκτη η χρήση μέσα στους ναούς. Όχι για την εφεύρεση και την τεχνολογία...
 
Last edited:
Top