Udi Hrant

Shota

Παλαιό Μέλος
Ναι, μόνο που το τουρκικό τετράχορδο χιτζάζ έχει και σκληρή και μαλακή εκτέλεση (και βασικά μαλακή).

Δεν μιλάω για την εκτέλεση, για την θεωρία μιλάω. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
 

Shota

Παλαιό Μέλος
Αφού μ' έφτιαξες βραδυάτικα, να ανταποδώσω κι εγώ με μια απίστευτη συνεργασία κι ένα εξίσου φοβερό άκουσμα: Udi Hrant - Τάσος Χαλκιάς!! Ούτε στ' όνειρό μου δεν πίστευα ότι έχουν παίξει μαζί, κι όμως: το βιντεάκι αυτό με τον ευρηματικό τίτλο της δισκογραφικής δουλειάς "Jazz και Χιτζάζ" με διέψευσε. Αφού ζωγραφίσει στο ταξίμι αρχικά ο Udi Hrant, μετά αρχίζει το κομμάτι και μπαίνει κι ο Χαλκιάς κι ένας κανονιέρης που τσακίζει κόκκαλα! Ακούστε το ΟΛΟ παιδιά, εγγυώμαι ότι δεν θα το μετανιώσετε, ούτι-κλαρίνο-κανονάκι είναι ένας καλύτερος απ' τον άλλον!!!

Από την ίδια σειρά: το τουρκικό παραδοσιακό Şişeler υπό Udi Hrant (το CD και το ενσωματωμένο βιβλιαράκι αναφέρουν το όνομα σαν Oudi Hruant, αλλα πιστεύω ότι πρόκειται για τον Udi Hrant), Gus Vali (Αυγουστίνος Βαλής, κλαρίνο), Emin Gündüz (κανονάκι), Luis Bareiro, Chet Amsterdam και John Yalenezian.
 

Attachments

  • 03. Gus Vali, Oudi Hrouant, Emin Gunduz, Luis Bareiro, Chet Amsterdam & John Yalenezian - Sisela.mp3
    8.4 MB · Views: 14

Shota

Παλαιό Μέλος
Αφού μ' έφτιαξες βραδυάτικα, να ανταποδώσω κι εγώ με μια απίστευτη συνεργασία κι ένα εξίσου φοβερό άκουσμα: Udi Hrant - Τάσος Χαλκιάς!! Ούτε στ' όνειρό μου δεν πίστευα ότι έχουν παίξει μαζί, κι όμως: το βιντεάκι αυτό με τον ευρηματικό τίτλο της δισκογραφικής δουλειάς "Jazz και Χιτζάζ" με διέψευσε.

Και ένα άλλο κλιπάκι (μέρος μονο δυστυχώς, από εδώ).
 

Attachments

  • Hrant_Halkias_RampiRampi.mp3
    1.3 MB · Views: 5
Top