Soundbox Sampler (Δωρεάν εφαρμογή ισοκράτη)

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Για όσους διαθέτουν κινητά συμβατά με λειτουργικό android 2.1 προτείνω μια εφαρμογή που την χρησιμοποιώ αρκετά θα μπορούσε να γίνει κινητό - ισοκράτης:

(σύνεση και διάκριση πάντα στη χρήση των κινητών κυρίως εν ώρα λατρείας αγαπητοί)

https://market.android.com/details?id=net.cacheux.soundsampler

Αυτό που θα κάνετε είναι να ηχογραφήσετε σε ξεχωριστό αρχείο στο κινητό σας ή με PC την φωνή σας ή τα πλήκτρα δανεισμένου ισοκράτη:wink: ή κάποιου αρμονίου-synth ή softsynth ανά νότα για λίγα δευτερόλεπτα . Στην εφαρμογή θα φτιάξετε tabs για κάθε αρχείο. Μπορείτε να συνδέσετε το κινητο και με ηχεία ! Εγώ ίσως δεν είναι νόμιμο να σας πω τι έκανα αλλά το ηχητικό αποτέλεσμα είναι ολόιδιο!!!

Νομίζω πως αυτή η εφαρμογή πρέπει να είναι η πιο απλή, εύχρηστη και σταθερή αυτή τη στιγμή για όσους ψάχνουν έναν δωρεάν ισοκράτη μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.
Διαβάζοντας αυτά που έγραψε ο αγαπητός συνάδελφος παραπάνω μαζί με το γρήγορο αυτό και πρόχειρο βιντεάκι που παρουσιάζεται παρακάτω, πιστεύω πως ο καθένας εύκολα μπορεί να την εγκαταστήσει.
Η εφαρμογή της σελίδας paterikoslogos.com που βρίσκετε εδώ: http://paterikoslogos.com/viewtopic.php?f=12&t=1359 είναι παρόμοια, όμως επειδή τουλάχιστον σε μένα καθυστερούσε λίγο σε ένα δύο κουμπιά (στο ΔΙ τουλάχιστον), και λόγω χρωματιστών πλήκτρων (παρότι για άλλους αποτελεί βοήθεια), δε τη χρησιμοποιώ προς το παρόν.

Αυτό που δε μπορεί να γίνει και με τις δύο εφαρμογές όμως είναι το δεύτερο ισοκράτημα. Δηλαδή να πατάω ένα πλήκτρο και ταυτόχρονα να πατάω άλλο ένα και όταν το αφήνω να σταματά.
Ο ήχος στο ισοκράτημα της εφαρμογής που βρίσκεται στη σελίδα paterikoslogos.com είναι πλέον αρκετά καλύτερο από τις προηγούμενες εκδώσεις και πολύ πιο κοντά στο φυσικό. Θα μπορούσαμε λοιπόν να δανειστούμε τα mp3s και να τα προσθέσουμε σε αυτή την εφαρμογή, την Soundbox Sampler μέχρι να σταθεροποιηθεί η του πατερικού λόγου.


 

Attachments

  • Screenshot_2012-11-01-17-48-51[1].png
    Screenshot_2012-11-01-17-48-51[1].png
    13.3 KB · Views: 56
Last edited:
Top