[Ανακοίνωση] Aρχαιρεσίες για αναδειξη ΔΣ Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης

chris

Μέλος
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΪΟΥ 2012 και ώρα 19.00 στο Ενοριακό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Γρηγορίου του Παλαμά (Αγίας Σοφίας 3, απέναντι από την Εκκλησία) θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και κατόπιν η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ".
Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, αυτή θα είναι η δεύτερη ημερομηνία και τελική για τις αρχαιρεσίες (η πρώτη, όπου χρειάζεται μεγάλη πλειοψηφία των εγγεγραμένων μελών, για καταστατικούς λόγους, θα είναι η 21 Μαΐου)

Θέματα ημερησίας διάταξης

1. Απολογισμός πεπραγμένων ΔΣ.
2. Παρουσίαση των υποψηφίων
3. Ψηφοφορία

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη, ιδιαίτερα τη συγκεκριμενη χρονική συγκυρία, με τα προβλήματα της πατρίδας αλλά και των συναδέλφων μας να μεγαλώνουν. Η ενδυνάμωση του Σωματείου μας με την παρουσία ΟΛΩΝ των μελών, θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν και θα αυξηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα


Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνει τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Τρίτη 15 Μαΐου από ώρα 19:00 – 21:00
Τετάρτη 16 Μαΐου από ώρα 19:00 – 21:00
καθώς και τη Δευτέρα 21, Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 ίδιες ώρες

στα Γραφεία του Σωματείου μας, οδό Ιπποδρομίου 22 στον 2ο όροφο.


Για οποιδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο των γραφείων μας 2310 226360 τις ημερες και ωρες που αναφέρθησαν.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας www.sith.gr


Μετά συναδελφικής τιμής

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος Γκάγκος Γεώργιος Μαλλιάς
 
Last edited by a moderator:

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Για να συμμετάσχει κανείς στην ψηφοφορία, χρειάζεται να εγγραφεί, και με τι κόστος στον Σύλλογο;
 

chris

Μέλος
Για να συμμετάσχει κάποιος στις εκλογές (είτε για να ψηφίσει είτε ως υποψήφιος) θα πρέπει να είναι ήδη μέλος του Σωματείου αλλά και ταμειακά εντάξει μέχρι την ημέρα της ψηφοφορίας.

Για να είναι υποψηφιος, θα πρέπει να είναι μελος και να εχει πληρωσει μεχρι την ημερα καταθεσης της υποψηφιότητάς του τυχόν εκκρεμείς συνδρομές των προηγουμένων ετών.

Για να ψηφίσει θα πρέπει ακόμη και την ημερα των εκλογών αλλά και τις ημερομηνίες που αναφέρθησαν στο αρχικό μηνυμα, να πληρώσει τις συνδρομές που χρωστά απο τα προηγούμενα χρόνια.

Το κόστος της ετησιας συνδρομής είναι 5 ευρώ.

Δεν μπορεί κάποιος τωρα να εγγραφεί ως νεό μελος και να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.. Μπορεί βεβαια να γραφεί (είναι επιθυμητό..) αλλά να συμμετεχει σε διαδικασίες με ψηφο στο επόμενο χρονικό διάστημα..
Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει κανονικά την συνέλευση και τις αρχαιρεσίες
Σύμφωνα με το καταστατικό, θα πρέπει οι αιτήσεις εγγραφής να εγκριθούν από το ΔΣ του Σωματείου.

Ελπίζω να βοήθησα.. Οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, δεκτή με ευχαρίστηση

Χρήστος
 
Top