Ξέρει κανένας πώς μπορώ να δω το κανάλι 4Ε (μπήκα στην ιστοσελίδα του αλλά μου έβγαζε το gpm player το οποίο δεν το αναγνώριζε)
ευχαριστώ
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Γράφει ὅτι:
«Απαιτούνται ADSL- media player-java»
Τά ἔχεις;
Ἐγώ καί πολλοί ἄλλοι βλέπουμε κανονικά.


 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Ξέρει κανένας πώς μπορώ να δω το κανάλι 4Ε (μπήκα στην ιστοσελίδα του αλλά μου έβγαζε το gpm player το οποίο δεν το αναγνώριζε)
ευχαριστώ
Δοκίμασε να δεις μέσω vlc ακολουθώντας τις εξής οδηγίες: (δεν αφορούν την τελευταία έκδοση του vlc, αλλά φαντάζομαι θα είναι κάτι πανομοιότυπο)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ VLC 0.8.6
  • View=> Playlists (ή Ctrl+P)
  • Στο παράθυρο playlist: Manage=> Add URL=> Network=> τσεκάρετε το HTTP/HTTPS//FTP/MMS και στο πεδίο URL γράφετε τη διεύθυνση του καναλιού και πατάτε "Εντάξει" (ή "ΟΚ"). Διευθύνσεις καναλιών βρίσκετε ψάχνοντας στο internet. Μερικές:
    - mms://eu02.egihosting.com/938657?MSWMExt=.asf (4Ε)
    - mms://a1970.l3277749969.c32777.g.lm.akamaistream.net/D/1970/32777/v0001/reflector:49969 (ΣΚΑΪ)
    - http://www.radiocast.gr:9000/;file.nsv (TV Νέα Μάκρη, κανάλι με ελληνικές ταινίες όλο το 24ωρο)
  • Για να προσθέσετε κι άλλο κανάλι στη λίστα, ξανακάνετε Manage=> Add URL... κλπ.
  • Αφού προσθέσετε όλα τα κανάλια που θέλετε, μπορείτε ν' αλλάξετε το όνομα του καναλιού κάνοντας στην playlist και πάνω στο κανάλι που σας ενδιαφέρει δεξί κλικ=> info. Στο πεδίο name γράφετε ό,τι θέλετε.
  • Όταν φτιάξετε τη λίστα σας, κάντε Manage=>Save playlist για να σώσετε τη λίστα ως m3u στην επιφάνεια εργασίας. Με το που κλικάρετε το m3u αρχείο ανοίγει ο vlc και παίζει το πρώτο κανάλι που βάλατε. Αν δεν βλέπετε τη λίστα με τα κανάλια, πατήστε Ctrl+P ή View=> Playlist και κάνοντας διπλό κλικ στις καταχωρήσεις που κάνατε, αλλάζει και το κανάλι στο vlc.
 
Top