30. Ἀκολουθία Ἁγίου Ἱερομάρτυρος Μαρκιανοῦ Συρακούσης

κοντος

Νέο μέλος
Ψάχνω την Ακολουθία και Βίο τοῦ Ἁγίου Ἱερομάρτυρος Μαρκιανοῦ, Ἐπισκόπου Συρακούσης, μαθητοῦ τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου Πέτρου, 30 Οκτωβρίου.
 
Last edited by a moderator:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
[Σημείωμα συντονιστή] Αγαπητέ/ή κοντος, το να επιμένεις στέλνωντας απανωτά μηνύματα στο ίδιο θέμα (thread bumping) για κάτι που ψάχνεις είναι ενοχλητική συμπεριφορά σε ένα διαδικτυακό φόρουμ. Το έκανες και σε άλλο θέμα πρόσφατα. Προφανώς εάν κάποιος έχει κάτι να απαντήσει θα το κάνει ούτως ή άλλως όταν και όποτε μπορέσει. Ένα μήνυμα αρκεί. Εάν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα (εβδομάδες, μήνες) χωρίς απάντηση μπορεί να δικαιολογηθεί η ανακίνηση ενός θέματος αλλά και πάλι ευγενικά, όχι με εκφράσεις του τύπου «ΑΚΟΜΑ». Η παρατήρηση αυτή είναι ιδιαίτερα για μέλη που η συμμετοχή τους στο Ψαλτολόγιον περιορίζεται στο να ψάχνουν και να ζητούν υλικό από τους άλλους χωρίς να αντιπροσφέρουν στις αναζητήσεις άλλων. Δεν είναι πρόβλημα αυτό, αλλά ας μην επιμένουμε κι όλας. Ευχαριστώ.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Βρῆκα κάτι "γενικό"
http://www.oodegr.com/oode/ierapostoli/xwres/italia/ellin_notia_italia1.htm
μέ ἀναφορά
Ο χριστιανισμός διαδόθηκε στην Ιταλική Χερσόνησο, όπως είναι γνωστόν, από την αποστολική εποχή. Την ίδια περίπου περίοδο, τον 1° μ.Χ. αι., ιδρύεται και η Εκκλησία της Σικελίας από τους μαθητές των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Παγκράτιο, επίσκοπο Ταυρομενίου (σημ. Ταορμίνας), Μαρκιανό Συρακουσών και Βιτάλιο, επίσκοπο Κατάνης.

 
Last edited:
Top