3η Φεβρουαρίου - Πανηγυρική ακολουθία σε Κυριακή.

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Επειδή ο ναός μας πανηγυρίζει την 2α Φεβρουαρίου, της Υπαπαντής, συνηθίζεται κάθε χρόνο να τελείται πανηγυρικός εσπερινός το απόγευμα της 2ας του μηνός και πανηγυρικός Όρθρος με Θ. Λειτουργία το πρωί της 3ης, στη μνήμη του Θεοδόχου Συμεών. Ακολουθούμε την σχετική φυλλάδα που έχει ανεβεί εδώ.
Επειδή φέτος η μνήμη του αγίου Συμεών συμπίπτει με Κυριακή, θα ήθελα να ζητήσω, εάν θα μπορούσε να γίνει μια πρόταση για το πως πρέπει να συνδυαστούν τα του αγίου με τα αναστάσιμα για να αποφύγω να αυτοσχεδιάσω και έτσι ώστε οποιαδήποτε λύση να βασίζεται σε γνώση του υπάρχοντος τυπικού και άλλων ανάλογων περιπτώσεων, πράγμα που εγώ δεν μπορώ να κάνω.
Ευχαριστώ.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Ἐπεξεργάστηκα τό τυπικό τῶν Διπτύχων γιά τήν προκειμένη περίπτωση. Ἀποστολικό ἀνάγνωσμα ἄφησα τό προβλεπόμενο ἀπό Δίπτυχα, γιατί αὐτό ἔχει ἡ "ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ" (βέβαια δέν προβλέπει ἡ φυλλάδα ἀναγνώσματα λειτουργίας, ἀλλ᾿ ἔχει τό μηνολόγιον τοῦ Ἀποστόλου).

 

Attachments

  • 2013-02-03_eidikh.docx
    22.8 KB · Views: 23
  • 2013-02-03_eidikh.pdf
    106.6 KB · Views: 49
Last edited:

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Στα εξαποστειλάρια γράφετε " ... τὸ β΄ ἀναστάσιμον «Τὸν λίθον θεωρήσασαι», καὶ τὸ τῆς φυλλάδος". Δηλαδή όχι και τα δύο της φυλλάδας (του αγίου και της εορτής);
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
τὰ...
(συγγνώμη· «τῆς φυλλάδος» πήγαινε ὅλο ἐπικόλληση... καί δέν διόρθωσα τό ἄρθρο)
 
Top