2ος Διεθνής Διαγωνισμός Μελοποιΐας, 2013

S

Sotres

Guest
Έχω επισυνάψει ένα αρχείο excel (2007) με τις βαθμολογίες ανά υποψήφιο / βαθμολογητή, όπως φαίνεται στην εικόνα, για να μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τα φίλτρα και τα στατιστικά που θέλετε.
bneZQf6.png

ΣΗΜ: Οι βαθμολογητές κατά (αύξουσα) αυστηρότητα είναι οι εξής:

8T4gmHy.png

Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στο μελοποιητικό αυτό διαγωνισμό. Επιτρέψτε μου ιδιαιτέρως να συγχαρώ τον φίλο και αδελφό Μάριο, ο οποίος από τον ακριτικό Αστρομερίτη μας χάρισε τη θαυμάσια αυτή μελοποίηση. Είχα γράψει και παλαιότερα ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή περίπτωση μουσικού. Μπράβο Μάριε! Προσωπικότητες σαν τη δική σου αποτελούν διαρκή μαρτυρία ορθόδοξου ρωμαίικου στην Κύπρο. Εύχομαι καλή συνέχεια και σύντομα να μας χαρίσεις και άλλα σου έργα. Σε καμαρώνουμε φίλε μας!!!!!

ΥΓ Επειδή ο Μάριος είναι ταπεινός δεν λέει πολλά. Θέλω όμως να σας πω ότι έχει εκδόσει και δίσκο ψηφιακής ακτίνας με μέλη από την ακολουθία του αγίου Αυξίβιου. Τα έσοδα πάνε για την ανέγερση του ναού του αγίου.
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Όπως έγραψα και στα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε και συζητάμε εδώ ή εκεί ή αλλού για τη σκοπιμότητα ή αναγκαιότητα των διαγωνισμών, το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο: ότι πλουτίζεται σημαντικά και ανανεώνεται ο μελοποιητικός μας πλούτος. Και μάλιστα με μελοποίηση υψηλών αρχών.
Ειδικά το φετινό θέμα ήταν θαυμάσιο, διότι οι δοξολογίες είναι το κατ' εξοχήν δοξολογικό κείμενο και ίσως ο κατ' εξοχήν ύμνος που μπορεί να ψάλει κανείς σε όλες τις περιστάσεις εκτός λατρείας.

Η καλλιτεχνική και εκπαιδευτική αφετηρία αυτού του γεγονότος έχει ευχαριστιακό τέλος.

Συγχαρητήρια! Και εις άλλα με υγεία! Να σας έχει ο Θεος γερούς και δημιουργικούς να συνεχίσετε και του χρόνου ακόμα καλύτερα!
 

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
Συγχαρητήρια κι από μένα σε όλους τους συμμετέχοντες!!! Πιστεύω οτι δεν είναι καθόλου εύκολο να μελοποιήσεις ένα τροπάριο, θέλει κι αυτό την τέχνη του, τον μάστορα του.

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να δούμε κι εμείς τα μελοποιηθέντα μέλη;
 
Top