1968-11-20 Στανίτσας - Ταλιαδώρος, Εσπερινός Εισοδίων, Χρυσοσπηλιώτισσα ("ο εσπερινός του αιώνα").

dimitrios.zaganas

Παλαιό Μέλος
#2
Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία αυτή ηχογράφηση. Προς τί και για τί όμως αφαιρέσατε την αρχική ηχογράφηση (3 αποσπάσματα από την πρόβα της χορωδίας του Στανίτσα για την συναυλία του Παρνασσού) ; Οι συστάσεις του Άρχοντος προς τους χορωδούς ήταν υποδειγματικές...

Θρασύβουλος Στανιτσας Χαρίλαος ταλιαδωρος από την εκπομπή του γ.Χατζηχρονογλου
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
#3
[Σημείωμα συντονιστή] Οι αρχικές ηχογραφήσεις αυτού του θέματος αποσύρθηκαν λόγω πιθανού θέματος με πνευματικά δικαιώματα.
 

dpapagia

Δημήτρης Παπαγιαννούλης
#8
Καλησπέρα!

Ανεβάζω τεμαχισμένο τον εσπερινό των Εισοδίων του 1968 από το ναό της Χρυσοσπηλιώτισσας. Η πηγή είναι από εδώ. Υπάρχουν ξανα-ανεβασμένα τα ανοιξαντάρια (εδώ) και τα απόστιχα (πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος).
Θα ακολουθήσει και δεύτερο μήνυμα.
 

Attachments

dpapagia

Δημήτρης Παπαγιαννούλης
#9
Και το δεύτερο μέρος.
Το Θεοτόκε Παρθένε του Μπερεκέτου - για την ακρίβεια, οι πρώτοι έξι ήχοι, και το απολυτίκιο των Εισοδίων.
 

Attachments

#11
Το 68' όμως, ο Ταλιαδώρος είναι μόνο 42 ετών, δηλαδή επάνω στα ντουζένια του! Ο άρχοντας Θρασύβουλος Στανίτσας ήταν 58, και νομίζω πως είχαν αρχίσει να τον βαρένουν ήδη κάπως τα χρόνια τότε (φωνητικά), σε σχέση με μία πενταετία πριν!
 
#12
Να είστε αντικειμενικοί, ένθεν και ένθεν. Εγὠ ακούω πλήθος και μονάδα. Παίζει μεγάλο ρόλο στο άκουσμα συνολικά. Το θέμα εδώ είναι να ξεχωρίσουμε τις "αντίπαλες" μονάδες και να ευφρανθούμε!
 
Top