1968-03-03 Κυριακή της Τυρινής - ήχος δ΄ - εωθινό δ΄

PAPAZ DIMITRIOS

Δημήτρης Παπαζέτης:Ένας απλός νοσηλευτής-ψαλτάκος.
#1
Στο βιβλίο του Στανίτσα του αγαπητού κ.Χρήστου Τσιούνη περιέχονταν ως δώρο ένα cd με την συγκεκριμένη ηχογράφηση καθώς και με την γνωστή συνέντευξη του Στανίτσα.Την ακολουθία την έκανα σε tracks και σας την παρουσιάζω.Να παρακαλέσουμε τους επαΐοντες-ειδικά τον π.Μάξιμο-για την ακριβή ημερομηνία της εν λόγω ηχογράφησης.Και για να σας προλάβω ο ίδιος ο κ.Τσιούνης μου έδωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία το o.k.Πιστεύω πως δεν έχει ξαναναρτηθεί,αν και το συγκεκριμένο βιβλίο-άρα και το cd- το έχουμε πάρα πολλοί.Και ένα μικρό quiz:Σε ποιον ή ποιους και γιατί απευθύνεται ο Στανίτσας στις αιτήσεις όταν λέει:Προσέχετεεεε.:D:D:D;;;;;Κύριε Νίκο(Γιάννου) βοήθεια.Καλή ακρόαση και φεύγω τρέχοντας για εντατική:wink:
 

Attachments

Last edited:

PAPAZ DIMITRIOS

Δημήτρης Παπαζέτης:Ένας απλός νοσηλευτής-ψαλτάκος.

PAPAZ DIMITRIOS

Δημήτρης Παπαζέτης:Ένας απλός νοσηλευτής-ψαλτάκος.
#3
Και τέλος...Ελπίζω να τα απολαύσετε.Εγώ πάω για δουλειά και έχοντας τέτοιες μελωδίες στον νου μου ούτε που καταλαβαίνω πως περνάει το 8ωρο στην εντατική.Ο Θεός να μας έχει καλά όλους αδέλφια.
 

Attachments

#4
Τώρα εγώ δηλ. πρέπει να απαντήσω σε ποιούς απευθυνόταν το «προσέχετεεεε».... Μα είναι ηλίου φαεινότερον ... στους μελωδούς (όχι στους ισοκράτες) γιατί απ' αυτούς έγινε το λάθος στο «Αμήν», το οποίο λάθος οφείλεται στο ότι ο άρχων έψαλε στις αιτήσεις τα «Κύριε ελέησον» και «Παράσχου Κύριε» του Χατζηαθανασίου ενώ τα λειτουργικά είναι τα δικά του, στα οποία είχε γράψει μόνο 4 Κυριε ελέησον και 3 Παράσχου Κύριε που φυσικά δεν επαρκούσαν. Στην αλλαγή λοιπόν από Χατζηαθανασίου στα δικά του, στο «Αμήν», έγινε η παρανόηση ποιό από τα δυο θα πεί και έγινε το φάουλ αλλά .... χωρίς κόκκινη κάρτα:mad::D
 
Last edited:
Top