1967-09-14 «Ο Άρχων» και «ο υπάρχων»....

#1
Ξεκίνησα από τη Νέα Ερυθραία για να πάω στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων χωρίς να υποψιάζομαι τί θα γινόταν...
Όταν έφτασα μου λέει ο ΑΡΧΩΝ (τό 'παμε ένας είναι ο ΑΡΧΩΝ): «Νικολάκη, απουσιάζει ο Ανδρέας και θα ψάλεις αριστερά εσύ.»
Τί να κάνω, φοράω ράσο και πηγαίνω απέναντι.... (21 ετών τότε)....
Κάποιος ... μαγνητοφωνούχος :D ηχογραφούσε μέσω της μικροφωνικής του Ναού και όταν τελειώσαμε μου είπε: «Σε ηχογράφησα».
Αυτή λοιπόν την ηχογράφηση που πολύ αργότερα την απέκτησα και την έχω σε καρούλι, την μετέφερα σε κασέττα και κάποιος καλοθελητής την πήρε δανεικιά κι αγύριστη, και φυσικά δεν θυμάμαι ποιός!....:D Εν τω μεταξύ το ... καρουλόφωνό μου εσίγησε άπαξ και δια παντός και έμεινα με τον καϋμό να έχω τέτοια ηχογράφηση και να μην μπορώ ούτε να την ακούσω.
Την αναζητούσα σε όποιον μου μιλούσε για τον ΑΡΧΟΝΤΑ αλλά τίποτε!!
Τελικά την βρήκα στο πλούσιο αρχείο του φίλου κ. Χρήστου Τσιούνη που ευγενικά μου την πρόσφερε γραμμένη σε cd, και μετά από μικρή επεξεργασία (ε! να δυναμώσω λιγουλάκι το γατάκι, που νιαουρίζει απέναντι στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ και τρέμει απ' το τράκ και απ' το φόβο του αν και αιλουροειδές:D), σας την προσφέρω... (Δωρεάν ελάβετε δωρεάν δότε) είναι το δωράκι μου στους Δημήτρηδες που είχαν προ ολίγων ημερών τα ονομαστήριά τους.
Εύχομαι καλή ακρόαση, φυσικά όχι μόνο στους Δημήτρηδες....:wink:
ΝΓ
 

Attachments

Last edited:
Top