15-8-1992 Πανήγυρις Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Τήνου [Βίντεο]

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Το παρακάτω βίντεο μου το υπέδειξε ο Δημήτρης ο Σκρέκας και τον ευχαριστώ πολύ! Απλά, δεν χορταίνω να ακούω το δάσκαλο!!! Και πολύ μου άρεσε η επεξεργασία της ασπρόμαυρης εικόνας! Ευχαριστίες πολλές στο κανάλι ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ για το ωραίο αυτό βίντεο και για όλους τους σπάνιους θησαυρούς που κατά καιρούς μας ανεβάζει!!!

 
Last edited by a moderator:

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Ευχαριστιες!!!Το να βλεπεις κιολας αυτον τον ιεροψαλτη μ αυτην την ανεση την ωραια εκφραση και το υφος τα διαστηματα ειναι ευχης εργον που λενε!ευχαριστουμε!!!

Υ.Γ..Ο λαμπαδαριος ποιος ειναι??
 
Ο μηχανικός ισοκράτης να έλειπε μονάχα (κατά την ταπεινή μου γνώμη), γιατί και περίεργες αλλαγές γίνονται και ασύμβατος τονικά είναι με τις φωνές κάποιες στιγμές, ειδικά με αυτήν του λαμπαδαρίου...όπως και να ΄χει είναι όντως ένα πολύτιμο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο για τον Δάσκαλο και μακάρι να βρεθούν και άλλα τέτοια παλιά βίντεο και να ανεβούν προς ωφέλειαν πάντων. Ευχαριστούμε!
 
Last edited:

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Την παραπάνω καταπληκτική εκτέλεση του Χερουβικού του Φωκαέως σε ήχο δ' άγια επεξεργάστηκε και ανέβασε ο Γιώργος ο Ντόβολος παραθέτοντας εν είδει υποτίτλων το μουσικό κείμενο, προσφέροντας έτσι ένα πραγματικό διαμάντι στο youtube!!! Πολλές ευχαριστίες!!!

 
Last edited by a moderator:
Top