13-07-2014 Όρθρος Ε΄ Κυριακής των Αγίων Πατέρων. Ηχος δ΄εωθινό ε΄ για Τάμπλετ

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
Επισυνάπτω τα μουσικά κείμενα της 13-07-2014 του Όρθρου της Ε΄ Κυριακής για Τάμπλετ, τα οποία και έκανα για τις προσωπικές μου ανάγκες.
Επίσης Επισυνάπτω το αρχείο και σε αναβαθμισμένο Μελωδό, για τους έχοντας την 8η αναβάθμιση του Χρυσού Μελωδού 2013.
Ενημερωτικά, τα αρχεία έχουν και τους γνωστούς σελιδοδείκτες, που είναι προσφορά του Μέλους του κ. Λουκά τον οποίο και ευχαριστώ πολύ, διότι κάνει και έναν ακόμη έλεγχο της ορθότητας & πληρότητας των αρχείων, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα σφάλματα.
Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη Μελωδού
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και την ανοχή σας, που είναι αμοιβαία βεβαίως βεβαίως.
 

Attachments

  • 13-07-2014 Ηχος δ΄ εωθ. ε ΄Αγ. Πατέρων.pdf
    6.4 MB · Views: 601
  • 13-07-2014 Ηχος δ΄ εωθ. ε ΄Αγ. Πατέρων .mel
    238.7 KB · Views: 42

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
κύριε Βασίλη, συγχαρητήρια πού τακτοποίησες μουσικά καί τίς δύο πρῶτες ᾠδές τῶν κανόνων. Πολλοί τίς ψάλλουμε, ὅπως καί τά καθίσματα. Ὁπότε καλό εἶναι νά μᾶς τίς παραθέτεις. Ἐννοῶ μαζί μέ τόν ἀναστάσιμο καί τούς κανόνες τῶν Ἁγίων.
Εὐχαριστοῦμε πολύ! Καί πάλι συγχαρητήρια γιά τήν ὡραῖα προσφορά σου!
 

SINGEORGE

Παλαιό Μέλος
Συγνώμη για την παρέμβαση. Σε μια κασέτα είχα ακούσει τον Όσιο Πορφύριο να μιλά σε κάποιους Αγιορείτες μοναχούς. Τους έλεγε να μελετούν τους κανόνες (κ εννοούσε προφανώς τους Κανόνες που υπάρχουν στα Μηναία). Όλη η Θεολογία της Εκκλησίας μέσα στους Κανόνες βρίσκεται έλεγε κ συνεχίζοντας είχε κάνει την ρητορική ερώτηση.....που να φθάσουν η Κλίμακα κ τα άλλα πατερικά έργα την Θεολογία των Κανόνων?........................
Είναι ωραίοι οι κανόνες κ αν το καλο-σκεφτείτε αν τους ψάλλει κανείς στην ενορία του (μιλάμε για α-γ ωδή όχι όλες τις ωδές ) δεν πρόκειται να δαπανήσει πάνω από 5 λεπτά. Εγώ είτε Κυριακή είτε Καθημερινή σπανίως να μην τους ψάλλω. Το πολύ πολύ αν δω ότι έχουμε αργήσει να πω τους Αίνους σε λίγο πιο σύντομο χρόνο ή στο Τρισάγιο του Αποστόλου να μην ψάλλω Δυναμις .....
Αυτά! Περί ορέξεως βέβαια Κολοκυθόπιτα .......
:)
 
Top