11-05-2014 Όρθρος της Κυριακής του Παραλύτου για tablet

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
ΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!!!!!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!!!!
Επισυνάπτω για Τάμπλετ τα μουσικά κείμενα του όρθρου για την Κυριακή του Παραλύτου της 11-05-2014 , τα οποία και έκανα για τις προσωπικές μου ανάγκες.
Επίσης Επισυνάπτω τα αρχεία και σε αναβαθμισμένο Μελωδό, για τους έχοντας την 8η αναβάθμιση του Χρυσού Μελωδού 2013
Διαδικτυακή Βιβλιοθήκη Μελωδού.
Ενημερωτικά, το Μέλος που από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και του Αγίου Γεωργίου 2014 εμόχθησε στο να διορθώνει τα πάμπολλα σφάλματα των αρχικών μου καταγραφών, ώστε οι τελικές αναρτήσεις να έχουν την κατά το δυνατόν καλύτερη ορθότητα και πληρότητα, διατελεί σε Άδεια αορίστου χρόνου, με τις ισχύουσες αποδοχές, προσαυξημένες κατά το ποσοστό που ο Θεός θα το καθορίσει.
Για την Μεγίστη του συμβολή, εκφράζω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου, ευχόμενος όπως ο Δωρεοδότης των πάντων Κύριος να ανταποδίδει πάντοτε και υπερπλουσίως κατά τους πόθους του. Οι ευχαριστίες και οι ευχές νομίζω πως εκφράζουν και τα μέλη του φόρουμ που κάνουν κάποια χρήση των αναρτήσεων.
Επίσης θέλω να συγχαρώ το Παλαιόν Μέλος που έκανε δεκτή την πρότασή μου να προβαίνει στους απαιτούμενους ελέγχους διορθώσεις προτάσεις των πρώτων καταγραφών για την ανάληψη των Υψηλών καθηκόντων του για τους προαναφερθέντας λόγους.
Η επιλογή έγινε, επειδή οι γνώσεις του, ο ζήλος του, οι ιδιότητές του (συνταξιούχος, Ιεροψάλτης, και Ταμπλετούχος βεβαίως βεβαίως), με κορυφαία την Αγάπη του για προσφορά στην Εκκλησιαστική μας Μουσική καθώς και για τα Μέλη του Ψαλτολογίου και όχι μόνον, καλύπτουν Ικανοποιητικά τις απαιτήσεις της θέσης.
Από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας (ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι του Μηνός Μαϊου) προέκυψαν αποτελέσματα πολύ Ικανοποιητικά, και ώς εκ τούτου σας ενημερώνω πως εγκρίθηκε και η Μονιμοποίηση του.
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και την ανοχή σας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!
 

Attachments

  • 11-05-2014 Κυριακή του Παραλύτου.pdf
    6.8 MB · Views: 635
  • 11-5-2014 Κυριακή του Παραλύτου.mel
    243.4 KB · Views: 47
Top