11 χρόνια Ψαλτολόγιον

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Αγαπητοί φίλοι του Ψαλτολογίου,

Χρόνια πολλά η σημερινή γιορτή των Ταξιαρχών και βοήθεια σε όσους και όσες εορτάζουν. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για το Ψ. Τέτοια εποχή πέρυσι άρχισαν τα προβλήματα με τον πάροχο (web host), είμασταν εκτός λειτουργίας για καιρό, μεταφορά από vBulletin στο XenForo και τελικά μεταφορά σε νέο πάροχο. Συγνώμη για όλη αυτή τη φασαρία και ιδιαίτερα για όσα μηνύματα και υλικό χάθηκαν. Ελπίζω οτι η νέα λύση θα μας εξυπηρετήσει για τα επόμενα λίγα χρόνια τουλάχιστον. Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις στο φόρουμ, χωρίς τους περιορισμούς του παλαιού παρόχου (ασφάλεια, μέγεθος επισυνάψεων, αναζήτηση, μέγεθος βάσης δεδομένων κτλ.).

Είναι θαυμαστό και συγκινητικό οτι πολλά από τα ιδρυτικά και αρχικά μέλη του φόρουμ είναι ακόμα ενεργά και παρόντα στην κοινότητα μετά από 11 χρόνια. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλη την βοήθεια και ψαλτική παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πολλούς από εσάς σας γνώρισα μόνο ηλεκτρονικά ως τώρα αλλά το ίδιο μου φαίνεται. Ιδιαίτερη μνεία πάντοτε στους σεβαστούς και αγαπητούς συντονιστές μας.

Σας ευχαριστώ όλους που συμμετέχετε στο Ψ για το μεράκι σας και την αγάπη σας για την Ψαλτική, μας εμπνέει και μας συντροφεύει στους αντίποδες. Για όσους πάλι μόνο αντλούν υλικό και πληροφορίες να είναι καλά και να λένε μια ευχή για τους κοπιάσαντες τα προηγούμενα χρόνια για να έχουμε σήμερα απλόχερα αυτές τις πολύτιμες πηγές.

Εύχομαι η επόμενη χρονιά να βρεί με σταθερότητα το Ψ ώστε να συνεχίσει να εμπλουτίζεται από το ζήλο όλων για την τέχνη μας.

Ευχές και ευχαριστίες σε όλους,
Δημήτρης
 
Για όσους πάλι μόνο αντλούν υλικό και πληροφορίες να είναι καλά και να λένε μια ευχή για τους κοπιάσαντες τα προηγούμενα χρόνια για να έχουμε σήμερα απλόχερα αυτές τις πολύτιμες πηγές.
!!!
 

evangelos

Ευάγγελος Σολδάτος
Ο διάλογος, η εκκλησία του δήμου, η συνοδικότητα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο φανερώνεται η αλήθεια. Από την οικογένεια, την πολιτεία μέχρι και τον ίδιο τον τριαδικό Θεό. Ο διάλογος και η υπακοή όλων των προσώπων, με τάξη και διαφορετικούς ρόλους χωρίς όμως να θεωρείται ο Πατέρας ανώτερος του Υιού ή το αντίθετο, είναι η φανέρωση της αλήθειας. Αυτόν τον διάλογο αυτόν τον δρόμο προς την αλήθεια για την μουσική μας, άνοιξαν οι πρωτεργάτες του Ψαλτολογίου με διαχειριστή και βασικό εργάτη τον Δημήτρη Κουμπαρούλη και όλους όσους μεριμνούν για την συντήρηση και πρόοδο αυτής της κοινότητας. Επίσης κι όσοι συμμετέχουμε νομίζω έχουμε ωφελήσει και ωφεληθεί, κι αν δώσαμε κάτι λίγο εισπράξαμε την πολλαπλάσια γνώση, εμπειρία και υλικό. Επίσης γνωριστήκαμε οι ψάλτες μεταξύ μας πολύ καλύτερα και γρηγορότερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στον Δημήτρη, τους συντονιστές , σε όλο το Ψαλτολόγιο και φυσικά στον Θεό που μας φωτίζει και βοηθά γιατί χωρίς Εκείνον δεν μπορεί να γίνει τίποτα!
 

ATHANASSIOS

Αθανάσιος Χατζής
Καλή δύναμη, καλή συνέχεια στον καλό σας αγώνα, ο τριαδικός Θεός, η Παναγία και οι ταξιάρχες μιας και τους ανέφερες τους οποίους υπηρετώ αντίστοιχα 11 χρόνια από τότε που επέστρεψα στην πατρίδα να σας στηρίζουν στο έργο σας. Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια και κυρίως για το αποτέλεσμα.
 
Top