100 + 1 νέα πρόσωπα στο Μελώδημα

souldatos

Στέφανος Σουλδάτος
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Τις τελευταίες εβδομάδες δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια από μέλη του φόρουμ σχετικά με τη συνέντευξή μου στο τηλεοπτικό κανάλι SBC (θα τη βρείτε εδώ). Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους δημόσια για την υποστήριξη και να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μας για το αντίκτυπο αυτής της συνέντευξης στον επιχειρηματικό κόσμο, κυρίως στο χώρο της διαφήμισης επίπλων (OlaTaEpipla.gr).

Στη συνέντευξη δε μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθώ εκτεταμένα στο Μελώδημα, καθώς το θέμα της εκπομπής ήταν οι νέες επιχειρήσεις στο ίντερνετ και σχετιζόταν κυρίως με το OlaTaEpipla. Βλέποντας όμως το ενδιαφέρον των μελών του φόρουμ για το Μελώδημα, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για τις πρόσφατες εξελίξεις.



100 νέα πρόσωπα:
Συνεχίζοντας και φέτος την ανοδική του πορεία, το εργαστήρι μουσικής Μελώδημα έχει πλέον αποκτήσει πιστούς φίλους που μας εμπιστεύονται σε όλες τις προσωπικές τους χαρές (καντάδα, γάμος, βάπτιση, δεξίωση, γλέντι, εταιρικά events, κλπ). Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση, η ομάδα μας εμπλουτίστηκε φέτος με δεκάδες νέους καλλιτέχνες και οι υπηρεσίες μας επεκτάθηκαν σε νέα μουσικά είδη. Στις σημαντικές διοργανώσεις αυτού του μήνα συγκαταλέγονται μια βραδιά κλασικής μουσικής (ντουέτο βιολιών) και τζαζ μουσικής (σαξόφωνο, πλήκτρα, φωνή) στη Λέσχη ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών, και ένα γλέντι στο Μικρολίμανο με θέα τη θάλασσα υπό τον ήχο του σαντουριού, της φλογέρας και άλλων παραδοσιακών οργάνων.


+1 νέο πρόσωπο:
Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στη σχεδίαση ιστοσελίδων με θέμα τη μουσική και την τέχνη, ανανεώσαμε την εμφάνιση της ιστοσελίδας μας (melodima.gr) ώστε να αποκτήσει πιο λιτό και καθαρό στυλ. Επιπλέον, τα δείγματα-βίντεο της ιστοσελίδας μας ανανεώνονται συνεχώς με επιλεγμένες σκηνές από νέες διοργανώσεις που πιστεύουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης και πηγή έμπνευσης.
 
Top