10-11 Νοεμβρίου: αναβάθμιση σε https για ασφάλεια

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Αγαπητοί,

Θα έχετε ίσως παρατηρήσει οτι το φόρουμ εμφανίζεται ως 'μη ασφαλής ιστοσελίδα' (Not Secure) στο πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι επειδή το φόρουμ ως τώρα χρησιμοποιούσε ένα μη-ασφαλές πρωτόκολο μεταφοράς δεδομένων (http) αντί για το προτεινόμενο και ασφαλέστερο https. Για το λόγο αυτό έγιναν ήδη οι επόμενες αλλαγές:

1. αν μπεις στο http://psaltologion.com σε γυρίζει αυτόματα στο https://psaltologion.com
2. λειτουργεί το https://analogion.com και παρακαλώ να χρησιμοποιείτε αυτό από σήμερα και στο εξής (π.χ. ανανεώστε σελιδοδείκτες)

Απομένει μια μικρή αλλαγή ώστε να γυρίζει αυτόματα από το http://analogion.com στο https://analogion.com ώστε οι υπάρχοντες σύνδεσμοι να λειτουργούν απρόσκοπτα.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει κάποια στιγμή το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι χρήστες που έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία σύνδεσης για τη σύνδεση http θα πρέπει να τα ξαναεισάγουν για τη σύνδεση https. Βεβαιωθείτε οτι έχετε τα στοιχεία σύνδεσης. Μπορείτε πάντοτε να επανακαθορίσετε τον κωδικό σας μέσω του φόρουμ εάν τον ξεχάσατε.

Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση καθώς κάνουμε βήματα για πρόοδο του τεχνικού μέρους του Ψαλτολογίου.

Δημήτρης
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Η αλλαγή σε μόνιμο https προβλέπεται να γίνει μεταξύ 9-10μμ σήμερα. Υπενθυμίζω οτι ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε (login) εκ νέου στο φόρουμ μετά τη ρύθμιση. Πείτε μας εάν δείτε κάτι χαλασμένο κατόπιν.
 
Top