1-1000 Ευτράπελα (αστείες καταστάσεις στο ψαλτήρι)

Status
Not open for further replies.

αντώνης καρκούλιας

Παλαιό μέλος
Κάποτε ζήτησα ως αριστερός στην αρχή του όρθρου λίγο νερό, και όταν τόφερε η οικονόμος του ναού (ηλικιωμένη καλοκάγαθη)..με ρώτησε αν ήθελα κάτι άλλο και γώ αστειευόμενος ζήτησα ουίσκι με coca cola........μετά απο 20 λεπτα ήρθε με ένα κουτάκι coca cola στο χέρι λέγοντας ότι το ουίσκι το ψαχνουν και θα αργήσει λιγάκι.....αντε μετά να μπορέσεις να κρατηθείς και να ψάλλεις.....!!
 
  • Like
Reactions: BSP

αντώνης καρκούλιας

Παλαιό μέλος
(είναι λίγο σόκιν είναι όμως αληθινό)

ενας άρχοντας πρωτοψάλτης διακεκριμένος ζήτησε απο τούς δομεστικούς του και τούς περι αυτών σχετικούς μία συγκεκριμένη γραμμή να την εκτελέσουν μαλακά όπως αναγραφόταν στο κείμενο πάνω απο την μουσική γραμμή....εφτασε λοιπόν η ωρα της εκτέλεσης της συγκεκριμένης μουσ.γραμμής και ένας απο αυτούς που ενώ είχε ακούσει την οδηγία του άρχοντος χωρίς προσοχή ήταν ο μόνος που το εκτέλεσε και ακούστηκε δυνατά ξεκομμένος απο τούς άλλους.........νευριασμένος ο αρχοντας του λέει :

είσαι ότι γράφει......!!!

έχουν βλέπετε και οι άρχοντες τα οριά τους ......!!
 
Last edited:

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
Μόνο με διάθεση αστεϊσμού και για να μην κοπεί δικαίως από τη λογοκρισία υπενθυμίζω στους μύστες (και δεν ανεβάζω) ένα ... βίντεο τηλεοπτικής φανατικής εκπομπής που μου το έφερε στη μνήμη μια πρόσφατη απόπειρα εκτέλεσης παραλλαγής ενός δεινού μαθήματος: Boυ βου τα αεροπλανα....


Δ.
 
Last edited:

αντώνης καρκούλιας

Παλαιό μέλος
Θυμάμαι τον συχωρεμένο μας και ηλικιωμένο ιερέα με δυσκολία είχε και σάκχαρο ο καϋμένος να φορτώνεται τον Σταυρό την Μ.Πέμπτη και να βγαίνει απο την αριστερή πύλη λέγοντας στα σκαλοπάτια στον ξαδερφό μου δυνατά βοήθα βρε Μιχάλη....
Και όταν λέω φορτώνεται εννοώ τον Σταυρό οριζόντια με το έδαφος ...σαν δοκάρι- θεε μου συχώρα με.......και μείς μάταια να προσπαθούμε να κατανυχθούμε βλέποντας αυτό το πολύ ασύνηθες φαινόμενο αλλά βέβαια και να μην γελάσουμε αυτήν την ιερότατη στιγμη ...
όμως δεν αντέξαμε οι αχρείοι γιατί σαν να μην έφτανε αυτό στην περιστροφή που γίνεται στο κέντρο του ναού εχτύπησε μία γυναίκα στο κεφάλι με το πίσω μέρος του Σταυρού καθώς δεν πρόλαβε όπως οι υπόλοιπες γυναίκες να σκύψει.....πάλι καλά που την βρήκε ελαφρά αλλιώς θα την πηγαίναμε στο νοσοκομείο με διάσειση..
Ή όλη εικόνα δεν μεταφέρεται με λόγια την θυμάμαι με ανάμικτα συναισθήματα γιατί μας έπιασαν νευρικά γέλια στην πιό ιερή στιγμή της Μ.Πέμπτης.......δεν λέω ψέματα ούτε ποτέ περίμενα στη ζωή μου να περάσω τέτοια κατάσταση .. Ο Θεός να μας συγχωρέσει..!!
 

ilias nektarios

Παλιο-μέλος... και μισό!
Παραμονη του εσπερινου του Αγ. Νεκταριου στον ομωνυμο Ι. Ναο στο Βλαχιωτη Λακωνιας.
Καλεσμενοι για να ψαλουν δεξια,απο τον εφημεριο της ενοριας π. Β. Καπερωνη,ο επιφανεις Πρωτοψαλτης Φανερωμενης Χολαργου,κος Γ. Χατζηχρονογλου-νομιζω,πως ολοι τον ξερετε.Εξαιρετος ερμηνευτης της Βυζ. μας Μουσικης και ευσεβης ανθρωπος.Προωπικα τον γνωριζω αρκετα χρονια.- Και ο κος Αθ. Κοττικης,ενας απο τους καλυτερους ισοκρατες του ιεροψαλτικου στερεωματος,φανταζομαι οι περισσοτεροι τον γνωριζετε.-Επισης πολυ καλος ανθρωπος και πολυ γνωστος απο παλια.-
Αριστερα, ηταν ο ιεροψαλτης του Ναου Χαραλαμπος Κουτσογιαννης, ο υποφαινομενος και ο αριστερος του Ναου.
Τελειωνουμε τα αποστιχα και αμεσως μετα εκφωνειται το:''Νυν απολυεις...''απο τον βοηθο επισκοπο του Μητροπολιτου μας,κο Θεοκτιστο.Ο φιλος λοιπον Χαραλαμπος,εδωσε να πει το τρισαγιο στον αριστερο του.Με το που ξεκιναει το:''Εις πολλα ετη Δεσποτα'',''Α....'' Ακουγεται η φωνη του Θεοφιλεστατου επισκοπου να λεει:''Δυο λεπτα!....Δεν θα σας κουρασω πολυ!...''Και ξεκιναει το θειο κηρυγμα.-(1η διακοπη):wink:
Κατα τη διάρκειά του,ακουω τον Χαραλαμπο απο διπλα,να λεει στον αριστερο του:''Δημητρη,οταν τελειωσει το κηρυγμα,επανελαβε το Εις πολλα ετη Δεσποτα και συνεχισε το τρισαγιο,οk;...ok!...''.Aπαντά αυτος.
Τελειωνει,λοιπον,το κηρυγμα,ξεκιναει παλι ο Δημητρης(αριστερος του Ναου) το:''Εις πολλα Ετη,Α....''Ξαφνικα τον διακοπτει παλι στο ιδιο σημειο, η φωνη του π. Βασιλειου(εφημεριου) προκειμενου να αποδωσει ευχαριστηρια στον κο Θεοκτιστο!!...:D-(2η διακοπη):wink:
Εδω λεω τωρα θα πεσουν τρελα γελια!...:wink::)
Δεν προλαβαινω να τελειωσω τη σκεψη μου και ακουω διπλα μου τον Χαραλαμπο, να προτρεπει ξανα τον αριστερο του,για το τρισαγιο!...
Και του απαντα αυτος:''Τι;;..Να ξαναξεκινησω παλι;..Δε θα'σαι καλα ρε...για να με διακοψουν για τριτη φορα;;!!.....Πες καλυτερα του Ηλια να το πει!...'':D:D
Και μας πιανουν τα γελια και τους τρεις πανω στο αναλογιο και να μη μπορουμε να συγρατηθουμε με τιποτα!!!!....:D
 
Last edited:
  • Like
Reactions: BSP

Κων/νος Βαγενάς

Κωνσταντίνος
Ευτράπελον συχνώς επαναλαμβανόμενον, προκαλούν τους ιδίους -αν όχι μείζονας- γέλωτας τοις παρευρισκομένοις ιεροψάλταις:

Ηλικιωμένος κύριος μας επισκέπτεται στο αναλόγιο τις καθημερινές για να πει το Πιστεύω και μόνο. Ξεκινά λοιπόν με ένα μάλλον στομφώδες ύφος, καθαρή άρθρωση κ.λπ., έλα όμως που δεν ξέρει καλά από μικρόφωνα και τέτοια! Το αποτέλεσμα είναι η προσθήκη ενός επιπλέον στίχου, διότι αυτό που ακούν οι πιστοί είναι "...και ζωή του μέλλοντος αιώνος, Αμήν. Ευχαριστώ πολύ!" !!!
:D:D:D
Και μεις, και μεις!!!

Μετά, πού να σταθούμε καλώς και μετά φόβου!!!
 
  • Like
Reactions: BSP

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
(ίσως το έχω γράψει ήδη, συγχωρέστε με)

Εξαιρετικός παλαιός Πρωτοψάλτης που δραστηριοποιούνταν στη Βόρεια Ελλάδα έμενε στη Θεσσαλονίκη μετά τη συνταξιοδότησή του. Μιλάμε για εξαιρετικός όμως, δεν χρειαζόταν μικρόφωνο που λέει ο λόγος όταν έψαλλε παρά τα γεράματα, βαθύς γνώστης της Β.Μ. και σοβαρό μεν, τεχνικό δε ύφος. (αυτά για πρόλογο)

Τα τελευταία χρόνια όμως άρχισε να χάνει ελαφρώς, τότε που ήμουν κ εγώ φοιτητής. Μια καθημερινή ήρθε στο αναλόγιο και έκατσε δίπλα. Την ώρα του κοινωνικού του δίνει ο ψάλτης το μικρόφωνο, κεντραρισμένο απόλυτα στο στόμα του, για να το πει.

Ανοίγει κ αυτός το στόμα και λέει φυσικότατα "Είχα πάει στη τράπεζα αλλά είχε κόσμο (αλληλούια)".
 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ1

Νέο μέλος
θα αναφέρω 2 ευτράπελα στο ψαλτήρι το πρώτο μου το διηγήθηκε μεγάλος σε ηλικία ιεροψάλτης
Ηταν λοιπόν σε μία εκκλησία ωρά του ορθρού πρωινη ο Ιερέας καθώς και ο ηλικιομένος ιεροψάλτης . ο ιεροψάλτης διάβαζοντάς τα αναγνώσματα κομπιασέ στην φράση (και τόν καιρό) διότι απο κερί ή απο την φθορά του βιβλιου φαινόταν το εξής( κ ι τ καιρο )και στη λέξη καιρός υπήρχε κερι η μουτζούρα αρχισε λοιπόν ο αίρμος ν αλέει μελωδικά και τοννννννννν και τοοοοοον κααααι και αρχιζα να κανει κατι σαν χερουβικό μεχρί που πέντε λεπτά μετα αφου το ιδε και το ξανάδε αναφώνισε (και τόν κακό τόν καιρό) σηκώνεται κιο παπάς απο την καρέκλά πίσω απο την ωραία πηλή και αναφωνησε ( τόν δίκο σου και τόν μαύρο άτιμε):)

το 2 ευτράπελο συνέβηκε την ώρα της προηγιασμένης θείας λειτουργίας σε ένα ανάγνωσμα αναφέρεται η φράση στρέμμα δεμάτων η κάπως ο υπερίλικάς ιεροψάλτης αναφώνησε το στρώματα δωματίων :eek:
 

koudounellis

Ευστράτιος Κουδουνέλλης
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και χωριό μου στην Αγιάσο. Διάβαζε ένας παππούς το συναξάρι της ημέρας. Τη αυτή ημέρα μνήμη των αγίων Ρούφου και Ρουφ..... δυσκολεύτηκε μέχρι να γυρίσει σελίδα και μόλις είδε που είναι για να καλύψει το κενό του χρόνου το διάβασε γρήγορα παρατονίζοντας και του αγίου Ρουφιάαανου. Οπότε πετάγεται μια γιαγιά και λέει: Ωχ Παναγιούδαμ τσι γι ρουφιάν(ι) γιουρτάζιν.

Και ένα άλλο : Διάβαζε ο παπάς το ευαγγέλιο και στο σημείο που λέει: και κλάσας επεδίδου αυτοίς Πάλι μια καλακάγαθη γιαγιούλα αναφώνησε : Ωχ Χριστέλιμ τσι του πουρδέλς άγιου είνι...
 

Κων/νος Βαγενάς

Κωνσταντίνος
Και ένα άλλο : Διάβαζε ο παπάς το ευαγγέλιο και στο σημείο που λέει: και κλάσας επεδίδου αυτοίς Πάλι μια καλακάγαθη γιαγιούλα αναφώνησε : Ωχ Χριστέλιμ τσι του πουρδέλς άγιου είνι...

Αυτό το έχω ακούσει (και πρέπει να έχει γραφτεί κι εδώ ξανά) τόσες φορές, που πιστεύω πως έχει περάσει πια στη σφαίρα της "παράδοσης" ή καλύτερα των παραδοσιακών "καθολικών" ευτράπελων.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Αυτό το έχω ακούσει (και πρέπει να έχει γραφτεί κι εδώ ξανά) τόσες φορές, που πιστεύω πως έχει περάσει πια στη σφαίρα της "παράδοσης" ή καλύτερα των παραδοσιακών "καθολικών" ευτράπελων.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.....

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ!!!!​
 

npapadimit

Νικόλαος Παπαδημητρίου - Πύργος
Νεοχειροτονηθείς Διάκονος εκφώνησε: "Τῆς Παναγίας, ἀχράντου, ὑπερευλογημένης, ἐνδόξου Δεσποινίς ἡμῶν Θεοτόκου καὶ ἀειπαρθένου Μαρίας, μετὰ πάντων τῶν Ἁγίων μνημονεύσαντες, ἑαυτοὺς καὶ ἀλλήλους καὶ πᾶσαν τὴν ζωὴν ἡμῶν Χριστῷ τῷ Θεῷ παραθώμεθα.

Σκέφτηκα για να το ελαφρύνω ότι Δεσποινιδούλα ήτανε η Παναγιά μας τι ήτανε
 
  • Like
Reactions: BSP

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Στο Καρλόβασι στην ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου ο ιερέας πήγε για τον εσπερινό του Σαββάτου. Χτύπησε τις καμπάνες, περίμενε λίγο μήπως φανεί κανένας πιστός, και μετά από λίγο βλέποντας πως δεν πάτησε ψυχή, κάνοντας το Σταυρό του και ασπαζόμενος τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, κουβέντιασε μαζί τους λέγοντας:
Εσύ Χριστούλη μου τα ξέρεις, εσύ Παναγίτσα μου τα ξέρεις και ο παπα-Γιαννάκης τα ξέρει....
Καληνύχτα σας!...:D
 
  • Like
Reactions: BSP

master_yianni

Αργός και μετά μέλους
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και χωριό μου στην Αγιάσο. Διάβαζε ένας παππούς το συναξάρι της ημέρας. Τη αυτή ημέρα μνήμη των αγίων Ρούφου και Ρουφ...

14 Σεπτεμβριου, αγιου Ρούφου και Ρουφιανού
Μια χρονια ανεβηκε στο αναλογιο ενας ασχετος, και λεει, "Γιαννη να πω το συναξαρι"; Αν και τον ηξερα, ο ανθρωπος σπανιωτατα πατουσε στην εκκλησια, και σιγουρα δεν εψαλλε ποτε, οποτε ρωταω "γιατι; υπαρχει λογος;" και απανταει "σημερα γιορταζω!!!!".
 
Last edited:
Το καλοκαίρι στην Κύπρο, κάναμε λειτουργία στο εκκλησάκι ενός γηροκομείου, στο οποίο τώρα βρίσκεται ο πρώτος μου ''δάσκαλος'' της βυζαντινής μουσικής ο κ. Βάσος Γ.Πιτσιλλίδης. Ψάλλαμε εγώ κι αυτός (ακμαίος 93άρης πια!) και ιερουργούσε ένας πολύ ηλικιωμένος ιερέας, μάλλον συνταξιούχος τώρα, που απλά τελεί πλέον μόνο κάποιες λειτουργίες στο γηροκομείο. Ψάλαμε το ιδιόμελο του Ν' , κάναμε κατάληξη και περιμέναμε την αίτηση του ιερέως. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση! περιμέναμε περιμέναμε...λέει σιγά ο κ.Βάσος, με σκοπό να ακούσει ο ιερεύς, '' Σῶσον ὁ Θεὸς τὸν λαόν Σου...''....τίποτα! Οι γριούλες από κάτω κοίταζαν με απορία. Είπα και γω να μπω στο ιερό να δω τί γίνεται. Μπαίνω και βλέπω τον ιερέα να κοιμάται σε μια καρέκλα μετά....ρογχαλητού....!Δίπλα του ο εγγονός του , παπαδάκι, να σπάει πλάκα μαζί του! Του λέω : Ρε, ξύπνα τον...! Μου κάνει, κουνώντας το χέρι: Καααλά....τώρα σώθηκες! Ακούει ο ιερέας, ξυπνά, δεν κατάλαβε τι γινόταν, μπερδεύτηκε προς στιγμήν από το απότομο ξύπνημα, με κοιτάει και του λέω... '' Σῶσον ὁ Θεὸς τὸν λαόν Σου...'':D Και συνεχίσαμε...Κατά τ'άλλα είναι ένας πολύ ευσεβής και άξιος λειτουργός του Θεού, που παρά τα βαθιά του γεράματα υπηρέτει με ζήλο και αγάπη την εκκλησία.
 

dimitris

Παλαιό Μέλος
Είναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησία στην Κρήτη.
'Έχει όμως ένα πρόβλημα ... δεν γουστάρει τους Κρητικούς.

Την πρώτη Κυριακή κατά το κήρυγμα του, λέει στους πιστούς....
-Θα σας μιλήσω σήμερα για την πόρνη του Ευαγγελίου που δεν ήταν βέβαια η Μαρία Μαγδαληνή, δεν ήταν η Μαρία Μαγδαληνή παλιοκερατάδες (που την έπιασε στο στόμα του για να τη μαγαρίσει ο αντίχριστος Καζαντζάκης σας), και άντε μη σας πω ότι η πραγματική πόρνη του Ευαγγελίου ήταν μια πόρνη από την Κρήτη....

Αμέσως οι πιστοί αντέδρασαν:
-από την Κρήτη πάτερ ... τι Είναι αυτά που λες...κτλ. Ο παπάς όμως δεμ έδωσε σημασία
Την επόμενη Κυριακή «τους την έπεσε» πάλι ο παπάς:
-Σήμερα θα σας μιλήσω για την παραβολή του "Ασώτου Υιού", ο οποίος μάλλον κρητικής καταγωγής θα ήταν, αν και μιλάμε για παραβολή και όχι για ιστορία

Αγανακτούν οι πιστοί και κάνουν παράπονα στον Μητροπολίτη.
Φωνάζει αυτός τον παπά και του λέει:
-Ξέρω ότι δεν συμπαθείς τους Κρητικούς, προσπάθησε όμως να είσαι πιο διακριτικός και να μην τους τα λες τόσο «χύμα και τσουβαλάτα».

Οπότε την επόμενη Κυριακή λέει ο παπάς στους πιστούς:
-Σήμερα θα μιλήσουμε για το Μυστικό Δείπνο... και συνεχίζει...
-Μαζεύει ο Χριστός τους μαθητές του και τους λέει "απόψε κάποιος από εσάς θα με προδώσει" και αμέσως του απαντά ο Ιούδας: "Ιντα πες μωρέ σύντεκνε"
__________
Από την ιστοσελίδα http://www.agiooros.net
 

evangelos

Ευάγγελος Σολδάτος
Είναι ένας παπάς ο οποίος μόλις διορίζεται σε μια εκκλησία στην Κρήτη.
'Έχει όμως ένα πρόβλημα ... δεν γουστάρει τους Κρητικούς.

Μήπως και ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος δεν γουστάριζε τους Κρητικούς..;;;:

"Κρῆτες ἀεὶ ψεῦσται, κακὰ θηρία, γαστέρες ἀργαί" προς Τίτον 1-12 :D

Τα παιξε ο Παύλος με την κουζουλάδα τους και άφησε τον Τίτο στο πόδι του να τους διδάξει. Που να καθήσει στην Κρήτη με τους τρελούς χαχαχααα

Εγώ πάντως τους γουστάρω και τρελαίνομαι για Κρητικές νοστιμιές σκαλτσούνια τυριά απάκια κλπκλπ Με τέτοια φαγητά γίνεται να μην είναι γαστέρες ἀργαί; γίνονται αυτά τα πράγματα εεεεεεεε;;; :D
 

master_yianni

Αργός και μετά μέλους
Μήπως και ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος δεν γουστάριζε τους Κρητικούς..;;;:

"Κρῆτες ἀεὶ ψεῦσται, κακὰ θηρία, γαστέρες ἀργαί" προς Τίτον 1-12 :D

Τα παιξε ο Παύλος με την κουζουλάδα τους και άφησε τον Τίτο στο πόδι του να τους διδάξει. Που να καθήσει στην Κρήτη με τους τρελούς χαχαχααα

Εγώ πάντως τους γουστάρω και τρελαίνομαι για Κρητικές νοστιμιές σκαλτσούνια τυριά απάκια κλπκλπ Με τέτοια φαγητά γίνεται να μην είναι γαστέρες ἀργαί; γίνονται αυτά τα πράγματα εεεεεεεε;;; :D

Και για τους Παφιτες τα ειχε πει, αλλα θα το αφησω στους Κυπριους συναδελφους να πουνε την ιστορια. :D
 

stapaman

Εφησυχάζων & ενίοτε προξενών αλγεινάς εντυπώσεις δ
Συνταξιούχος πλέον, έγγαμος ιερέας, μας περιγράφει το πώς οι γυναίκες της Ενορίας έκαναν διακρίσεις μεταξύ του ιδίου και του Αρχιμανδρίτη συνεφημερίου του, Προϊσταμένου του Ι. Ναού, και μας διηγείται το εξής περιστατικό:

Είμαι μια μέρα σε εφημερία στο γραφείο του ναού, και βγαίνω στο παγκάρι και σβήνω εκεί δίπλα τα κεριά, όταν έρχεται μια και μου λέει:
"Καλημέρα! Πού είναι ο πάτερ;"

Πιάνω και εγώ το αντερί από το τσεπάκι, το τινάζω και της λέω:
"Γιατί, κυρία μου, εγώ τι είμαι; Μήτερ;" ...


:D
 

παναγιωτης1

Galanis.K.Panagiotis
..:):)Τραβηχτικός τίτλος ε;;;;:wink::)....

Στον Ναό λοιπόν οπου υπηρετώ (κοιμητήριο) ...έχω καλεστεί για μια κηδεία (΄΄΄΄οξω απο δω...όπως θάλεγε και ο παππους μου.....έχει συγχωρεθεί...:()

....κηδεία λοιπον 90χρονης και προτου καλα καλα σηκώσουν την νεκρή για να την μεταφέρουν στο μνήμα ....νάσου ο βοηθός νεκροθάφτη ...ένας νεαρός΄...να μαζέψει με ταχύτητα το τραπεζάκι φώτα και τα ρέστα....
χωρίς και ο ίδιος να το περιμένει κτυπα το κινητό του στο οποιο είχε ως ρινγκ-τον το γνωστό ''ψευτοευσεβοαλανονυχτοκαψουροτράγουδο'':D:D...ποιητικήαδεία...:D

ποιο λέτε;....''Σε χω κάνει Θεό''..

...πάγωσε το αίμα του παιδιού....:eek:
γυρίζει με κοιτά (μιας και είμασταν οι δυο μας ποια)....ξεροκαταπίνει......
και βλέπει την προσβολή-επίπληξη να τούρχεται από έναν ''καθωσπρέπει'' κύριον σα και μένα:p:)
και γω παίρνοντας το ψαροτικό μου του λέω
...''τι κάνεις εκεί ευλογημένε :mad:.....
...σε ναό βρίσκεσε:mad:......
.....έχε χάρη που το άσμα έχει σχετικό στίχο....:mad:....
.....θα το βγάλεις όμως αμέσως και θα βάλεις
....το γνωστό άσμα του Νικ.Παπάζογλου...''Όταν πεθάνω θάψτεμε σένα μπαγλαμαδάκι'':eek::)....λόγω εργασίας...:D:D...κατάλαβες...

.....Νεολέα.....πουφ....
 
Status
Not open for further replies.
Top