R romios1 Active member Oct 10, 2018 #1 Ἴδια περίπτωσις ὅπως μὲ τὸ Κεκραγάριο ποὺ ζήτησα. Ὑπάρχει κανένα τοῦ Βαρέως Ἤχου - Διατονικό; (Ἔχω ὑπ’ ὄψιν μου μόνο τοῦ Ἰωάσαφ Διονυσιάτου.) Last edited: Oct 11, 2018
Ἴδια περίπτωσις ὅπως μὲ τὸ Κεκραγάριο ποὺ ζήτησα. Ὑπάρχει κανένα τοῦ Βαρέως Ἤχου - Διατονικό; (Ἔχω ὑπ’ ὄψιν μου μόνο τοῦ Ἰωάσαφ Διονυσιάτου.)
N Nikos L. Παλαιό Μέλος Nov 27, 2018 #4 romios1 said: Πού; Μήπως Υπάρχει κάπου σε μορφή pdf; Click to expand... Αναστασιματάριο Ζαφειροπούλου.... κοιτα στα αναστασιματάρια.....
romios1 said: Πού; Μήπως Υπάρχει κάπου σε μορφή pdf; Click to expand... Αναστασιματάριο Ζαφειροπούλου.... κοιτα στα αναστασιματάρια.....
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Nov 27, 2018 #5 Γεωργίου του Κρητός από το Αναστασιματάριο Ζαφειροπούλου. Attachments ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ Νέον - Ζ.Α.Ζαφειροπούλου (1853)2.jpg 352.1 KB · Views: 53 Kegragarion_Varys_G_Kritos.pdf 350.1 KB · Views: 45
R romios1 Active member Nov 27, 2018 #6 Απορία για Τους ειδήμονες: Όταν λέμε αργό, δεν εννοούμε αργό όπως τα Κεκραγάρια Ιακώβου, και αργοσύντομα Τον χρόνο και Τον ρυθμό του Αναστασιματαρίου; Εγώ ψάχνω τότε τα αργά όπως του Ιακώβου, δηλαδή.
Απορία για Τους ειδήμονες: Όταν λέμε αργό, δεν εννοούμε αργό όπως τα Κεκραγάρια Ιακώβου, και αργοσύντομα Τον χρόνο και Τον ρυθμό του Αναστασιματαρίου; Εγώ ψάχνω τότε τα αργά όπως του Ιακώβου, δηλαδή.