[Ψάχνω] ἀλλαγή μπαταρίας σέ mp3

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
Ἕχω ἕνα ἁπλό μηχάνημα mp3, τό ὁποῖο ἀγόρασα πρό πενταετίας περίπου 30 εὐρώ, μέ τό ὁποῖο ἠχογραφῶ καί στό ἀναλόγιο, χωρίς ὅμως ἰδιαίτερη ἀπόδοση. Τώρα τελευταία ἡ μπαταρία του δέν ἀντέχει ἀρκετά (τό πολύ δύο ὧρες). Ἀξίζει νά ἀλλάξω μπαταρία;
Μήπως συμφέρει νά ἀγοράσω ἕνα καινούριο πού νά γράφει ὅμως καλά; Νά φορτίζει ὅμως ἀπὀ ὑπολογιστή. Τί λέτε, φίλοι ἠλεκτρονικοί;
 

path78

Νέο μέλος
Μπορείς να πάρεις ένα σχετικά φθηνό απ' το Πλάισιο με 55 ευρώ και 2 Gb μνήμη, το οποίο παίρνει κανονική μπαταρία. Όταν τελειώσει μπορείς να βάλεις επαναφορτιζόμενη(έχει και στο Media markt), της Sony μέγεθος ΑΑΑ και ΑΑ. Αυτό το μηχάνημα (ο εγγραφέας) έχει και USB για σύνδεση με Η/Υ.
Ελπίζω να βοήθησα.
 

Μελωδός

Αριστείδης Μιχελουδάκης
Σίγουρα δεν αξίζει να αλλάξεις τη μπαταρία καθώς κάτι τέτοιο θα κοστίσει πιο πολύ από την αξία του ίδιου του mp3. Από εκέι και πέρα είτε μπορείς να αγοράσεις κάτι ανάλογο, που όπως όμως ειπες δεν θα έχει και πολύ καλή ποιότητα εγγραφής, είτε εαν θέλεις ένα μηχάνημα που θα γράφει με πολύ καλή ποιότητα πρέπει να αγοράσεις κάτι που θα κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ.
 
Γενικώς όσα mp3 εχω δει δεν γράφουν και πολύ καλά, ειδικά αν πρόκειται για mp4 (που έχουν μεγάλη οθόνη και για βίντεο , αυτά έχουν συνήθως ενσωματωμένη μπαταρία) γράφουν κάκιστα όλα όσα έχουν περάσει απο τα χέρια μου...
Αν κάνεις συστηματικά ηχογραφήσεις και σ' αρέσει να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα συμφέρει να πάρεις ένα μηχανηματάκι που με 100 ευρώ όπως λέει και ο φίλος από πάνω (άντε το πολύ μέχρι 150) και θα είσαι πολύ ευχαριστημένος!! Υπάρχουν πολλά καλά μηχανήματα και με λίγα λεφτα αν κάνεις μια μικρή έρευνα αγοράς.
 
Με 88 ευρώ από το Πλαίσιο βρίσκεις μηχάνημα να γράφει στερεοφωνικά και μπαταρίες παίρνει κανονικές του εμπορίου, τις οποίες μπορείς να πάρεις επαναφορτιζόμενες. Επαναφορτιζόμενες έχω δει στο media markt με 10-15 ευρώ της Sony(φορτιστής και μπαταρίες). Το μηχάνημα κάνει πολύ καλή εγγραφή.
Υπάρχουν και τα Zoom (Ιαπωνικά) στο μουσικό οίκο Νάκα που κάνουν φοβερή εγγραφή, οι τιμές τους ξεκινούν από 100 ευρώ και φτάνουν στα 320(H4n Φοβερό!!).
 
Top