κατάλογος συνθέσεων Β. ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Ο παρακάτω κατάλογος είναι υπό κατασκευή και θα συμπληρώνεται. Προήλθε με copy paste από το Ψαλτοδρόμιο, όπου σημειωτέον έχει περαστεί μόνο η πρώτη από τις 3 σελίδες συνθέσεων του κυρ-Βαγγέλη.
Περισσότερο είναι μια πρόταση ταξινόμησης - με βάση το υπάρχον υλικό μπορούν να γίνουν κι άλλες ταξινομήσεις με άλλα κριτήρια. (Για ορισμένα τεχνικά-διαδικαστικά σχετικά με αυτόν δείτε εδώ). Σημειώνω μόνο ότι ο αριθμός παραπέμπει σε αντίστοιχη εγγραφή στο Ψαλτοδρόμιο (δεν είναι το ιδανικό, αλλά ελπίζω να διορθωθεί).
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Α. ΙΔΙΟΜΕΛΑ Κ ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ ΕΝΙΑΥΤΟΥ

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΑΡΙΟΝ
Κυριακή του Πάσχα
Κυριακή Τυφλού
ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΙΩΝ

Β. ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΡΙΣΑΓΙΑ & ΔΥΝΑΜΙΣ
ΧΕΡΟΥΒΙΚΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ & ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ
ΣΕ ΥΜΝΟΥΜΕΝ
ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ
ΕΠΙ ΣΟΙ ΧΑΙΡΕΙ
ΥΜΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΔΕΛΦΟΘΕΟΥ

Γ. ΠΟΙΚΙΛΑ

 
Last edited:

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Ευχαριστούμε Γεώργιε! Έκανες την αρχή από τα πολλά που πρέπει να γίνουν για τη διάσωση του έργου του αλησμόνητου κυρ-Βαγγέλη Λιναρδάκη. Θα βάλεις σιγά - σιγά και απευθείας συνδέσμους, έτσι; Οπότε όποιος θέλει να ψάλει κάτι εις μνήμην του θα έρχεται εδώ και θα το κατεβάζει απευθείας! Θα έλεγα να βάζεις τόσο κείμενα όσο και ηχητικά, όπου υπάρχουν. Χώρια που αν το κάνεις θα είναι ευκολότερη και η καταχώρηση στο Ψαλτοδρόμιο... Οι συγκεντρωτικοί αυτοί κατάλογοι, όπως αυτός που επιχειρείς ή του Πρίγγου, που είχε κάνει ο Γιάννης ο Μπουλμπουτζής, ή του Χατζημάρκου, που έχει κάνει ο Παναγιώτης ο Κούβελος, εξυπηρετούν τα μέγιστα! Ευχαριστώ λοιπόν μέσα απ' αυτό το μήνυμα όλους αυτούς για τον κόπο τους! Αξίζουν μάλιστα διπλά συγχαρητήρια, γιατί είναι μια φροντίδα που θα πρέπει πάντα να έχει κατά νου ο πονήσας, όταν βλέπει ότι αναρτάται κάτι καινούργιο να το περιλαμβάνει κι αυτό. Διπλά ευχαριστήρια λοιπόν, ένα για τον αρχικό κόπο κι άλλο ένα για την συνεχή μέριμνα επί του θέματος.
 
Last edited:

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Να είσαι καλά, βρε Νίκο. Ασφαλώς και η σκέψη είναι να μπουν τα links, το συζητούσαμε μόλις τώρα με τον Νίκο. Εϊναι απλώς ένα πρώτο σχεδίασμα.

ΥΓ Απλώς να πω γι' αυτό:
Χώρια που αν το κάνεις θα είναι ευκολότερη και η καταχώρηση στο Ψαλτοδρόμιο.
ότι βασικά από εκεί είναι.

Στον κυρ-Βαγγέλη οφείλουμε πολλά και σε πολλά επίπεδα και θα αργήσουμε ίσως να το συνειδητοποιήσουμε πλήρως...
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
ΣΗΜ: Ο Νίκος Δεσπότης μετέτρεψε τον κατάλογο σε links και τον ευχαριστώ θερμά.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Μπράβο, να είστε καλά. Καλή δουλειά και είδα βάζετε και στο Ψαλτοδρόμιο.
 
Top