αξιον εστι πατριαρχικον

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Την Κυριακη που μας περασε εβρισκομενος στην Αθηνα εψαλε μαζι μου στον ναο της αγιας Αικατερινης ο αγαπητος μου φιλος Γιωργος Σιαπεροπουλος!!Τον ευχαριστω για την τιμη που μου εκαμε!!Απο την θεια λειτουργεια και η επισυναψη!!
 

Attachments

  • ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΝ ΣΙΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ..mp3
    3.3 MB · Views: 146
Γ

Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος

Guest
Θέλω να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Δανιήλ Καραμπάση, πρώτα για την φιλοξενία του στο αναλόγιο, για την τιμή που μου έκανε να συμψάλλουμε, και για την ανάρτηση του Πατριαρχικού <ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ>. Εύχομαι ο Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία να ψάλλει και να δοξολογεί τον Κύριον για πολλά-πολλά χρόνια.
 
Last edited:
Γ

Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος

Guest
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Αρχοντα Πρωτοψάλτη Φώτιο Κετσετζή, με τον οποίο συμψάλλαμε στον Ι.Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς την Κυριακή 19-09-2010 από την Λειτουργία της οποίας η ανάρτηση του Αξιον εστίν Κ. Πρίγγου.

Μαζύ με τον Αρχοντα ψάλλουν ο Λάζαρος Κουμεντάκης και ο Γιώργος Σιαπερόπουλος.
 

Attachments

  • ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ.mp3
    2.8 MB · Views: 82
Last edited:

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Αξιοζήλευτη φίλε Γιώργο η καθοδός σου στην Αθήνα.Τόσο η παρέα με τον Δανιήλ, αλλά και με τον άνθρωπό που τόσο θαυμάζεις στην ψαλτική τον Φώτη τον Κετσετζή, θα σε έκαναν να ευφρανθείς τα μέγιστα.Εύχομαι πάντα όμορφες στιγμές και ο Θεός να αναπαύσει τον πρόσφατα κοιμηθέντα αγαπητό σου πατέρα.Ευχαριστώ και για τις ωραίες ηχογραφήσεις.
 
Γ

Γεώργιος Κ. Σιαπερόπουλος

Guest
Φίλε Αντώνη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Πράγματι η συνάντηση με τον Δανιήλ τον Φώτη αλλά και τον Δημήτρη Χούπα ήταν ότι καλύτερο για μένα μετά από την δοκιμασία και την ανάπαυση του πατέρα μου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
 
Last edited:
Top