"Ωδαί Πνευματικαί" Νικολάου Δασκαλάκη Χανιά 1983

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
Τυχαία βρέθηκα σήμερα στην ιστοσελίδα της βιβλιοθήκης της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), όπου υπάρχουν αρκετά βιβλία ψηφιοποιημένα, κυρίως από τις δικές της εκδόσεις. Μεταξύ άλλων, υπάρχει και ένα μουσικό βιβλίο με τον τίτλο "Ωδαί Πνευματικαί" του επί σειρά ετών Πρωτοψάλτου της Μητροπόλεως Χανίων Άρχοντος Νικολάου Δασκαλάκη, μαθητού του Μιχαήλ Χατζηαθανασίου, που εκδόθηκε στα Χανιά το 1983 από την ΟΑΚ. Περιέχει μαθήματα της Θείας Λειτουργίας και η καλλιγράφηση ανήκει στον Άρχοντα Αβραάμ Ευθυμιάδη. Ο απευθείας σύνδεσμος στο pdf είναι εδώ (57 ΜΒ).

Υπάρχουν αναφορές στον Νικόλαο Δασκαλάκη, κάποια μουσικά κείμενα και κάποιες ηχογραφήσεις στο Ψ εδώ, όπου και μια ευχή του Δ.Σ., η οποία εκπληρώνεται με την παραπάνω ανάρτηση ...
... Άμποτε να ανεβεί και το βιβλίο του ''Ωδαί πνευματικαί'' σε επιμέλεια κυρ Αβραάμ Ευθυμιάδη, από όπου και το βιογραφικό του. ...
 
Καλησπέρα στην ομάδα του forum. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο "Ωδαι Πνευματικαί", αν υπάρχει κάποιος που το θέλει μπορώ να το ανεβάσω.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Καλησπέρα στην ομάδα του forum. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο "Ωδαι Πνευματικαί", αν υπάρχει κάποιος που το θέλει μπορώ να το ανεβάσω.
Μά τό forum τό ἔχει, ὅπως φαίνεται παραπάνω ἀπό May 10, 2016, καί τό ἔχουμε κατεβάσει καί ὅποιος θέλει τό κατεβάζει.
Οὐδείς λόγος ὑπάρχει γιά ἀνάρτηση (ἀνέβασμα).
Ο απευθείας σύνδεσμος στο pdf είναι εδώ (57 ΜΒ).
 
Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη πατέρα Μάξιμε. Δεν το ήξερα, είδα πρόσφατα την ενότητα και επειδή δεν λειτουργούσε και σε εμένα ο σύνδεσμος την βιβλιοθήκη σκέφτηκα να ρωτήσω.
 
Top