Ουάου! Με πιάσατε αδιάβαστο! Δεν ήξερα για αυτή την ηχογράφηση του Γεωργιάδη! Ευχαριστώ θερμά!
Γιαννη μιας και τα χωρισε ο Γιωργος , αν θελεις βαλε τα και σε σχετικο φακελλο . Ευχαριστω .
Το ερχομενο Σαββατο στην εκπομπη τα υπολοιπα .
Γιώργος Μ.;57186 said:
Θερμότατες ευχαριστίες κ. Βαγγέλη για αυτήν την εξαίρετη πατριαρχική χορωδία του Ελευθερίου Γεωργιάδη, με τη λιτή και σεμνοπρεπή ερμηνεία.
Για πιο εύκολη πρόσβαση χώρισα το αντίστοιχο τμήμα της εκπομπής σε tracks (τα οποία εν συνόλω απαρτίζουν ένα θαυμάσιο cd) και πρόσθεσα κι ένα λινκ
εδώ για να υπάρχει στους ύμνους Δωδεκαημέρου.
ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρον το "θεοπρεπώς δοξολογούσι" στο 12, διαφορετικό από τη συνήθη θριαμβική έξαρση που απαντά σε άλλες συνθέσεις αυτού του ιδιομέλου. Δεν είμαι θιασώτης της "προγραμματικής" αντίληψης της μουσικής σε σχέση με το νόημα, αλλά σκέφτηκα (απλά σκέφτηκα) ότι μια όντως "θεοπρεπής" δοξολογία στην προκειμένη περίπτωση που ο Θεός ετέχθη "λαθών" και εν ταπεινώσει, έτσι εκφράζεται ακόμα καλύτερα.
Γιωργο οντως λιτη και θεοπρεπη εκτελεση , πλουσια σε νοηματα κλπ κλπ κλπ!!! Μηπως πρεπει να ψαλλωμαι ετσι , ασχετως σχολων ; Λεω μηπως ;
Ες προσεχες Σαββατο τα υπολοιπα .
Ευχαριστω για τον διαχωρισμο σε τρακ .
Και ενα ''παραπονο'' (οχι προς εσας αλλα προς ολους) : Βλεπω καποια μελη και ανεβαζουν ανελλιπως καποιες αλλες εκπομπες και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ . Ομως τις δικες μου εκπομπες , τωρα που σταματησε ο Ευθυμης , δεν τις ανεβαζει κανεις ; Μηπως δεν ενδιαφερουν
οποτε να παψω και εγω να τις ανεβαζω ;