Σ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΜΟΣ Νέο μέλος Sep 21, 2013 #1 Sep 21, 2013 #1 ψΑΧΝΩ ΤΟΝ 33ο ΨΑΛΜΟ ΣΕ ΤΡΙΗΧΊΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ PDF. EYXARISTV
ψΑΧΝΩ ΤΟΝ 33ο ΨΑΛΜΟ ΣΕ ΤΡΙΗΧΊΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ PDF. EYXARISTV
P parianos Νίκος Γαβαλάς Oct 5, 2013 #2 Oct 5, 2013 #2 ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΜΟΣ said: ψΑΧΝΩ ΤΟΝ 33ο ΨΑΛΜΟ ΣΕ ΤΡΙΗΧΊΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ PDF. EYXARISTV Click to expand... Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε. Ωραιο για χορωδια! Attachments ψαλμος 33 Ψαλτηριον Τερπνον.pdf 2.6 MB Views: 1,441
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΜΟΣ said: ψΑΧΝΩ ΤΟΝ 33ο ΨΑΛΜΟ ΣΕ ΤΡΙΗΧΊΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ PDF. EYXARISTV Click to expand... Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε. Ωραιο για χορωδια!
neoklis Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής Oct 5, 2013 #3 Oct 5, 2013 #3 parianos said: Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε.... Click to expand... Μάλλον εννοεί σε τρίσημο.
parianos said: Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε.... Click to expand... Μάλλον εννοεί σε τρίσημο.
david Μέλος Oct 5, 2013 #4 Oct 5, 2013 #4 για δές εδώ... http://analogion.com/forum/showthread.php?t=13341 εἰς ὀσμὴν εὐωδίας.
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Oct 5, 2013 #5 Oct 5, 2013 #5 parianos said: Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε. Ωραιο για χορωδια! Click to expand... Ναί, σέ τρεῖς ἤχους (α΄, γ΄ καί πλ. α΄). Καί τό ἠχητικό ἀπό Σιμωνοπετρῖτες ἐδῶ [mp3]
parianos said: Εχω απο το Ψαλτήριον Τερπνόν της Σιμωνόπετρας. Μαλλον αυτο εννοειτε. Ωραιο για χορωδια! Click to expand... Ναί, σέ τρεῖς ἤχους (α΄, γ΄ καί πλ. α΄). Καί τό ἠχητικό ἀπό Σιμωνοπετρῖτες ἐδῶ [mp3]