Ψάλτης για τα χρήματα = επαγγελματίας;

Maiclaren

Κατσίκα Άσπρη
Να υποθέσω ότι συγκαταλέγεται και ο Domesticus στην προφητεία σας,ο οποίος χειρίζεται αρκετά μέλη με ειρωνεία ίδιου τύπου ή μήπως επειδή είναι παλαιό μέλος θα του δώσετε τη δισεκατομμυριοστή χαριστική ευκαιρία;
 

vaiacum

Ποιος είπε ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν ζει πια;;
ωχ αδερφέεεεε..... είσαι ανυπόφορα λαλίστατος!!!!!
Στο ψαλτολόγιο έχεις να μάθεις πολλά, ακούγοντας, διαβάζοντας απόψεις άλλων, κατεβάζοντας αρχεία κλπ. Ακόμα ακόμα, θα μάθεις τι θα πεί "φλεγματικό χιούμορ", όπως αυτό του δομέστιχου....
Τη φλυαρία σου θα την απέδιδα στο νεαρό της ηλικίας σου (ελαφρυντικό είναι αυτό), αλλά δεν παίρνω και όρκο!!! Όλοι κουβαλάμε τις παραξενιές μας.
Συμπέρασμα: από τη σιωπή, δεν έχασε ποτέ κανείς.

υ.γ. άιντε, πυροβόλα με κι εμένα τώρα...
 

Maiclaren

Κατσίκα Άσπρη
Καταρχήν καλημέρα!
Αν και λαλίστατος είναι αυτός που μιλάει πολύ. Πως ξέρετε Κε, κρίνοντας από τον τύπογραφικό μου λόγο, έμμεσα γραπτό, ότι όντως είμαι όπως με χαρακτηρίζετε.
Επίσης, με το φλεγματικό χιούμορ, που μάλλον εσείς δεν γνωρίζετε τι θα πει, εννοούμε την ψυχρή, απαθής αστεία στάση,κυρίως, των Άγγλων, την οποία και χαρακτηρίζομεν κοινώς ως (συγχωρέστε με για την εκφράση:)"κρυόκωλη".
Θεωρείτε, λοιπόν, πως ο Κος Δομέστιχος έχει αυτου του είδους χιούμορ ή απλά δε γνωρίζατε τι σημαίνει η φράση την οποία προδιατυπώσατε;
Τέλος, νομίζω πως κάνετε τεράστιο λάθος για την ηλικία μου.
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Ἔλεγα ν' ἀσχοληθῶ ἀλλὰ τὸ ... ξανασκέφτηκα.

Γι' αὐτό:
 

Attachments

  • troll-web.jpg
    troll-web.jpg
    53.2 KB · Views: 4

PAPAZ DIMITRIOS

Δημήτρης Παπαζέτης:Ένας απλός νοσηλευτής-ψαλτάκος.
Αγαπητέ Maiclaren καλημέρα.Καταρχήν συγχαρητήρια για το ψευδώνυμο σου στο Avatar.Πραγματικά θα σου πήρε ώρες για να βρεις κάτι ευρηματικό για να την σπάσεις στον...D...ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε:p:p:p.Αυτό και μόνο αποδεικνύει γιατί μπήκατε ή...μπαίνετε καλύτερα στον κόπο να κοντράρεσαι τις τελευταίες ώρες μ'όλους και μ'όλα στο Ψαλτολόγιο.Προφανώς θ'ανακαλύψατε μπόλικη...πνευματική τροφή και θα θέλετε να βοσκήσετε:):):).
Πέρα από την πλάκα τώρα σε πολλά που εκθέτεις έχεις δίκιο,αν και το χάνεις επιμένοντας εγωιστικά σε στείρα αντιπαράθεση με αρκετά άτομα και κυρίως με τον Δομέστιχο.Υποσχέθηκα πριν από λίγες μέρες στον Δομέστιχο ότι δεν θα ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα και ότι θα απέχω από την ατέρμονη,όπως ξαναδιαπιστώνω,αντιπαράθεση.Αλλά εκπλήσσομαι που αντί το ύφος σου να μαλακώνει και να μετριάζει,αυτό σκληραίνει,γίνεται ειρωνικό και ενίοτε ισοπεδωτικά άδικο.Και γω είχα,έχω και θα έχω διαφορετική οπτική σε πολλά πράγματα σε σχέση με τον Δομέστιχο και άλλα παιδιά μέσα στο forum,αλλά οι διαφορές μας ήταν,είναι και θα είναι ευπρεπείς,μετρημένες και με έντονη επιχειρηματολογία.Ακολουθείς κάτι αντίστοιχο εσύ στον δικό σου ξερολισμό,που με ύφος χιλίων καρδιναλίων ειρωνεύεσαι με εξυπνακισμούς και κομπλεξαρισμένους αστεϊσμούς τους πάντες και τα πάντα;Θα πρέπει να δείξεις ταπείνωση,υπομονή και διάθεση να μάθεις.Το ψαλτολόγιο βρίθει από απίστευτο υλικό.Κοινώς έχει...τον πατέρα του και την μάνα του!!!
Στρώσε λοιπόν τον...πισινό σου και εκμεταλλεύσου αυτόν τον απίστευτο πλούτο γνώσης που σου ανοίγεται διάπλατα και σχεδόν δωρεάν.
Θα παραδεχτώ ότι πολλοί εδώ μέσα βρίσκουν καταφύγιο μόνο και μόνο για να αποδείξουν πράγματα,κάτι που στην καθημερινότητα τους αδυνατούν να το πράξουν.Μην γίνεσαι ένας απ'αυτούς:mad::mad::mad:.Καλημέρα αδέλφια και χρόνια πολλά σε όσους έχουν γιορτή,επέτειο ή γενέθλια,όπως η αφεντιά μου που κλείνει σήμερα τα 37:(:(:(.

Υ Γ 1 Η προσφορά του Δομέστιχου και της συντριπτικής πλειονότητας του ψαλτολογίου είναι τεράστια-πέρα από λάθη,παραλείψεις και εμμονές- και δεν αφορά μόνο το ανέβασμα κάθε είδους αρχείου.Μόνο οι συζητήσεις που γίνονται βγάζουν στην επιφάνεια ενδιαφέρουσες αντιλήψεις και προσεγγίσεις σ'όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας.Ναι μερικές φορές είναι ξένες προς το ιδεατό ύφος που πρέπει να πρεσβεύει το Ψαλτολόγιο,ναι μερικές φορές προσβάλλονται θεωρίες και πιστεύω,ναι μερικές φορές αδικούνται άνθρωποι και υπολήψεις.Αλλά όλες όμως έχουν κάτι πολύ σπουδαίο:Πάθος και ψυχή.Εσύ,αλήθεια,τα έχεις αυτά τα δύο;Αν ναι,απέδειξε το.Αν όχι,σσσσσσσσσσσσσ:mad::mad::mad::mad:

Υ Γ 2 Διαχρονικά,από την εποχή των Flinstones,οι άσπρες κατσίκες τρώγονταν από τους μαύρους λύκους,ανεξάρτητα από το πόσο αιχμηρά και μεγάλα ήταν τα κέρατα τους:wink::wink:.Ξέρεις τι τις έσωζε;Η έννοια του κοπαδιού-μαντριού,ο αγώνας και η εξυπνάδα.Το κοπάδι,όμως,ενίοτε κοιτούσε να προστατέψει τους δυνατούς,ο αγώνας πάντοτε ήταν άνισος(ιστορικά ποτέ δεν έχουμε ακούσει κατσίκα να τρώει μαύρο λύκο) άρα τι μένει;Η εξυπνάδα βέβαια.Χρησιμοποίησε την και εσύ στον μέγιστο βαθμό και δεν θα χάσεις!!!!
 
Last edited:

vaiacum

Ποιος είπε ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν ζει πια;;
Τέλος, νομίζω πως κάνετε τεράστιο λάθος για την ηλικία μου.

Πόσων χρόνων είσαι, βρε πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών; Δεν είσαι 23 όπως φαίνεται; Αν είσαι 23 πάντως... ναι είσαι νέος, ευμετάβολος τε και αψίκορος. Κάνε κανένα κρύο ντους να συνέλθεις και σταμάτα να μας υψώνεις το e-δάχτυλό σου, λες και μας ξέρεις από χτες, νήπιο.
 
Top