Χ. Ταλιαδώρος - Δ. Γαλάνης - Πατρών Νικόδημος: Κυριακή του Τυφλού - 31 Μαΐου 1992

Βαγγέλης Μπισύρης

Παλαιό Μέλος
Κυριακή του Τυφλού / 31 Μαΐου 1992
Καταβασίες ''Τω σωτήρι Θεώ...'' (πλ. Α΄) - Εξαποστειλάρια


Ψάλλουν οι
Χ. Ταλιαδώρος - Δ. Γαλάνης
Αποσπάσματα από τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου Βραχνέϊκων, στην οποία χοροστάτησε ο Μακαριστός Μητροπολίτης πρώην Πατρών Νικόδημος, ο οποίος και ψάλλει τις Καταβασίες και το Εξαποστειλάριο "Σαρκί υπνώσας..."
 
Last edited by a moderator:

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Κατά την προτροπή ενός φίλου, κατέγραψα το κράτημα που ψάλλει ο Άρχων στο Δύναμις του Στανίτσα, το οποίο έχει λίγες διαφορές από εκτέλεση σε εκτέλεση, οι οποίες δικαιολογούνται από την εκ στήθους ερμηνεία του. Ψάχνοντας για μια καλή εκτέλεση, επέλεξα αυτή. Επισυνάπτω το αποτέλεσμα για όποιον θέλει να το αναπαράγει.

Ο χρόνος που εκτελείται είναι αρκετά ελεύθερος. Δεν πέρασα στη γραφή τις αυξομειώσεις της χρονικής αγωγής, που άλλωστε δε γίνονται σε σαφή σημεία.

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντονιστές να αντιγράψουν το παρόν μήνυμα και στο χώρο των μουσικών κειμένων.
 

Attachments

  • Κράτημα Χ. Ταλιαδώρου για Δύναμις Θρ. Στανίτσα.pdf
    73.1 KB · Views: 26
Last edited by a moderator:

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
[Σημ. συντ.] Αντιγράφηκε σε υπάρχον θέμα, που αναφέρει και αυτή την ηχογράφηση.
Ευχαριστώ θερμά! Η μεταφορά αυτή στο αντίστοιχο θέμα, το οποίο δε θυμόμουν ότι υπήρχε, με οδήγησε στη συμπλήρωση των ισοκρατημάτων, τα οποία δεν ακούγονται στην παρούσα ηχογράφηση. Το αποτέλεσμα θα το δείτε στο μήνυμα αυτό. Ακόμη, στο προηγούμενο μήνυμα ξανανέβασα το αρχείο χωρίς τα ίσα, καθώς προσέθεσα μια διαστολή που έλλειπε από απροσεξία και μια επιπλέον μαρτυρία.
 
Top