Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση: Ελένη Τσαλιγοπούλου – Γρήγορης Νταραβάνογλου

admin

Νέο μέλος
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ -ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΤΑΡΑΒΑΝΟΓΛΟΥ
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 καί ὥρα 7μ.μ.
στὸ κλειστὸ Γήπεδο Μπάσκετ Ἀπόλλωνα Πατρῶν


Μεγάλη συναυλία διοργανώνει για φιλανθρωπικό σκοπό η Ιερά Μητρόπολη Πατρών με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το Γρηγόρη Νταραβάνογλου.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο Γρηγόρης Νταραβάνογλου με το οκταμελές συγκρότημα παραδοσιακών οργάνων ''Βόσπορος'' θα ερμηνεύσει γνωστά Κωνσταντινουπολίτικα τραγούδια ενώ στο δεύτερο μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τους '' Bogaz Mysique '' θα ψυχαγωγήσουν το κοινό των Πατρών.
Να θυμίσουμε πως η Ιερά Μητρόπολη Πατρών έχει καθιερώσει τελευταία τη διοργάνωση συναυλιών. Πέρυσι εντός των Πρωτοκλητείων είχε λάβει χώρα συναυλία τιμής στα 95 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, με τίτλο «Σμυρνέικο Μινόρε», στις 27 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα στην Περιβόλα με την Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση και την Αρετή Κετιμέ. Να προσθέσουμε πως φέτος η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τα 30 και πλέον χρόνια αξιόλογης πορείας, συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Λωξάντρα» που βασίζεται στο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου, στο θέατρο Βεάκη στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Τη Λωξάντρα ερμηνεύει η Ελένη Κοκκίδου
 
Top