''Χερουβικόν'' ήχος πλ Δ χρωματικός(''Νιγρίζ'') Ευγένιος Χαρδαβέλλας

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Domesticus σκέφτηκα πιο σκληρή τιμωρία για τον κ.Καρασταμάτη. Θα τον πάμε στο ληξιαρχείο και θα του αφαιρέσουμε το "Σταμάτης" από το επίθετο. Τί μένει; Μπρρρ... εφιάλτης!

Καρά-σταμάτης = αυτός που θα Σταματήσει τον Καρρά.
Τυχαίο; Δε νομίζω....

ΥΓ. Έχει παρατηρηθεί ότι τα βράδια τα μέλη του φόρουμ δίνουν ρέστα και η ακροαματικότητα ανεβαίνει κατακόρυφα (ας μη θυμηθούμε συγκεκριμένο παράδειγμα, όπου μέλος ομολόγησε ότι παράτησε αγώνα του final four και προτίμησε να παρακολουθήσει τους διαλόγους). Προτείνω να εισηγηθούμε στην ομάδα συντονιστών στη δημιουργία νυχτερινού τμήματος του φόρουμ, με ελαστικότερη επιτήρηση.
 
Last edited:

jinxsalonika

Ηλίας Πανουράκης
Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν σε μία από τις μεγάλες του ρήσεις είχε μιλήσει για την ανθρώπινη βλακεία και το άπειρο.... λέγοντας:

-''Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος...........!''-
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Αγαπητοί,

το παρόν θέμα ανοίχτηκε για ηχογραφήσεις του κ. Χαρδαβέλλα, οι οποίες (όπως είναι φυσικό) σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

Παρακαλώ λοιπόν εφεξής μόνον σχὀλια σχετικά με τις ηχογραφἠσεις και μάλιστα με κόσμιο τρόπο και συγκεκριμένο π.χ. στο Τριάδι μου αρέσει ή δεν μου αρέσει εκείνο..

Ευχαριστώ για τη συνεργασία.
 

jinxsalonika

Ηλίας Πανουράκης
Νερό και αλάτι σε όλα τα παραπάνω… καινούρια χρονιά….καινούρια μυαλά….Πρωτοχρονιάτικο ‘’ δωράκι ‘’……….:cool: ''Χερουβικόν'' ψάλλει ο πρωτοψάλτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας Το....Τριάδι……!!!
 

Attachments

  • ''Χερουβικόν'' ψάλλει ο πρωτοψάλτης Ευγένιος Χαρδαβέλλας.WMA
    1.8 MB · Views: 22
Last edited:

Αηδόνης

Παλαιό Μέλος
Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Πειθαρχώντας στα κελεύσματα του Συντονιστή εκφράζω την άποψή μου: Μου αρέσει εξαιρετικά ο Χαρδαβέλλας Ευγένιος. Αλλά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι επιθυμώ να ειρωνευτώ, προσθέτω: Tο ότι μου αρέσει, δεν σημαίνει ότι οι ερμηνείες σχετίζονται με παραδοσιακότερες μεγάλων διδασκάλων και με την παράδοση της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής. Και τονίζω ότι η ύπαρξη ηχογραφήσεων όπως αυτές του Χαρδαβέλλα Ευγενίου είναι γεγονός ευχάριστο (το έχω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα σχετικό με την ψαλτική παράδοση)... Και ο λόγος; "Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν"...
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
Κατόπιν του παραπάνω σχολίου ανανήπτω πλήρως από προηγούμενα δυσμενή σχόλια εις βάρος του κ. Χαρδαβέλλα και υπόσχομαι όπως θα υπερασπίζομαι πλήρως τις ηχογραφήσεις του σε τυχόν βάρβαρες και άξεστες επιθέσεις εναντίον του.

Ευχαριστώ.
 

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Κατόπιν του παραπάνω σχολίου ανανήπτω πλήρως από προηγούμενα δυσμενή σχόλια εις βάρος του κ. Χαρδαβέλλα και υπόσχομαι όπως θα υπερασπίζομαι πλήρως τις ηχογραφήσεις του σε τυχόν βάρβαρες και άξεστες επιθέσεις εναντίον του.

Ευχαριστώ.
Χαιρόμεθα δια το έτερον δείγμα μετανοίας του συναδέλφου. Άλλωστε:
Αλίμονο, άγγελοι χορεύουσιν εν ουρανοίς επί ενί αμαρτωλώ μετανοούντι και υπογραφάς ανακυκλώσαντι!
 
Top