Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἐνημέρωση !!!Η Ιστοσελίδα (ξανα)λειτουργεί κανονικά, μπορείτε να μπείτε και να τα κατεβάσετε (καλού-κακού) όλα...![]()
Σέ τί μέτρα προέβης ;;;
Τέλος καλό (ὅλα καλά !
Πολύ αυστηρά...![]()
Γιατί τόσος πανικός;
Αφού τα προσφέρουν απλόχερα οι ανθρώποι και μπράβο τους εν αντιθέσει με άλλους που κρύβουν την κλείδα της γνώσεως και το παίζουν και φιλοβυζαντινοί.
Όχι τίποτε άλλο, αν όντως είσαι τόσο αποτελεσματικός, να σε χρησιμοποιήσω σε 2 -3 ακόμα υποθέσεις... Με το αζημίωτο βέβαια![]()
Μέσα! Έλεγα να μην κατεβάσω τις λευκές σελίδες και τις τελευταίες σελίδες που πολλές φορές είναι τα περιεχόμενα να τις βάζω στην αρχή. Είναι καλά ετσι, ή τα θέλετε όπως είναι; Και πείτε μου τι να αναλάβω, ώστε να μην κάνουμε τσάμπα πολλαπλή δουλειά.Θέλω να κατεβάσω στο σκληρό μου δίσκο όσο αρχείο χειρογράφων του Καμαράδου έχει βγάλει η βιβλιοθήκη, για να μπορώ να το μελετήσω (καλή η internetική μορφή, αλλά για μελέτη δεν βολεύει). Όμως είναι μεγάλος ο όγκος και δεν έχω βρει κάποιον αυτόματο τρόπο να κατεβαίνουν όλα μαζί. Μόνος μου θα κάνω πολύ καιρό να το κατεβάσω, και δεν υπάρχει ο πολύς καιρός...
Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω-προσκαλέσω όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να τα κατεβάσουμε με τμηματική δουλειά, και μετά να το ανεβάσουμε (ίσως και σε pfd-ή απλά ομαδοποιημένα) σε κάποιον free hosting server για να το κατεβάσει και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.
Ας οργανωθούμε λοιπόν. Όσοι πιστοί...
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.1
Αν κάποιος το έχει κάνει ήδη και μπορεί να μοιραστεί τον κόπο του, ακόμα καλύτερα!
Υ.Γ.2
Εκτός από δημόσια, δεχόμαστε και προσωπικά μηνύματα...
Αν κάποιος ακόμα ενδιαφέρεται να βοηθήσει, μέχρι την Δευτέρα ας στείλει ένα μήνυμα να τον υπολογίσουμε κι αυτόν στον καταμερισμό της εργασίας.