Χειροτονία π. Δαβίδ (Παναγιώτου) Σόμαλη

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#1
Σήμερα το απόγευμα χειροτονήθηκε εις διάκονο ο Παναγιώτης Σόμαλης, αρχαίο μέλος και γενικός συντονιστής του "Ψαλτολογίου" με το όνομα Δαβίδ.
Άξιος!
 

Attachments

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
#3
Ποιό ἀπόγευμα Νεοκλῆ!!! :D:p Λές καί δέν τό ξέραμε οἱ Συντονιστές... :rolleyes:o_O

https://www.thyateira.org.uk/archbishops-itinerary-gr/

Το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Νικήτας θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας και θα τελέσει της εις διάκονον χειροτονία του κ. Παναγιώτη Σόμαλη στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Luton.

Καί ἀπό ἐδῶ τοῦ εὐχόμεθα νά εὐαρεστήσει «Θεῷ καί ἀνθρώποις»!!!

 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
#13
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 έλαβε χώρα η χειροτονία μου σε πρεσβύτερο. Καὶ ἤκουσα τῆς φωνῆς Κυρίου λέγοντος· Τίνα ἀποστείλω; καὶ τὶς πορεύσεται πρὸς τὸν λαὸν τοῦτον; καὶ εἶπον· Ἰδοὺ ἐγὼ εἰμι, ἀπόστειλόν με.
Ζητώ τις προσευχές όλων των μελών του φόρουμ και εύχομαι ο Ζωοδότης Χριστός να ευλογεί και να προστατεύει όλους σας.
π. Δαβίδ
 

Attachments

ΠΛΗΘΩΝ ΜΒ

Παλαιόν Μέλος
#18
Έχω την αίσθηση, οτι μόλις ο Σταυρός που σηκώνουμε στη ζωή μας, πάει να γίνει ασήκωτος, Αυτός που τον σήκωσε πρώτος, παίρνει την θέση του Κυρηναίου δίπλα μας... Γολγοθάς η Ιερατική οδός Πάτερ την σήμερον ημέραν - και όχι μόνον. Αλλά υπάρχει Πατέρας, να αφήνει το παιδί Του αβοήθητο ; Νομίζω το γνωρίζετε καλύτερα από μας αυτό, όπως δείχνει η απόφασή σας. Ο Θεός να σας έχει πάντα Άξιό Του !
Εμείς σαν ψάλτες, παρ' όλο που τα βάζουμε πολλές φορές με Ιερείς, κατά βάθος συμπάσχουμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς .... !
Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία !
 
Top