Φως ιλαρόν...

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Με αφορμή αυτό http://analogion.com/forum/showpost.php?p=93159&postcount=3 θυμήθηκα ότι κάπου στο σκληρό υπάρχει κάτι...
Βέβαια δεν φιλοδοξώ να ... γίνει αποβολή του μακαρίτη Ι. Σ.:D αλλά να δείξω ότι υπάρχουν δυνατότητες για τους επιθυμούντας σφοδρώς ...:wink: την αντικατάστασιν των ... εκκλησιαστικών ασματιδίων.
Το είχα ψάλει κατ' ιδίαν σε κάποιον φίλο και χωρίς να το πάρω χαμπάρι το άκουσε ο (επί των ημερών μου ως β' ψάλτης στην Ι.Μ. Πετράκη) καθηγούμενος, και μου είπε: «Να το ψάλλεις, Νικόλαε, στους εσπερινούς!» Αλλά δεν το τόλμησα!:( Γιατί ο τολμών ... δεν .... νικά πάντα!:D
Προεόρτιο... επιδόρπιο!
 

Attachments

  • ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ Ηχοσ β.pdf
    61.7 KB · Views: 227

dimitrios.zaganas

Παλαιό Μέλος
ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ;93196 said:
...Βέβαια δεν φιλοδοξώ να ... γίνει αποβολή του μακαρίτη Ι. Σ.:D αλλά να δείξω ότι υπάρχουν δυνατότητες για τους επιθυμούντας σφοδρώς ...:wink: την αντικατάστασιν των ... εκκλησιαστικών ασματιδίων. ...Προεόρτιο... επιδόρπιο!

Ευχαριστούμε για το..ορεκτικό! Πρόκειται για την..αργοσύντομη εξήγηση του..αρχαίου μέλους;! :D
 

giorgos052

Γεώργιος Μ. Καλογερόπουλος
Πολύ καλό κ.Γιάννου το Φως Ιλαρόν έχω την γνώμη ότι υπάρχουν τόσο ωραία μαθήματα που δυστηχώς σπανίως λέγονται και το λέω αυτό γιατί δυστηχώς υπάρχει έλλειψη χρόνου στις εκκλησίες ώστες να μπορεις να πεις αυτά που θέλεις να πεις. Και όταν υπάρχουν και ιερείς που σου βάζουν όριο τι ώρα πρεπει να τελειώσεις και δεν προλαβαίνεις ούτε το μισό χερουβικό να πεις το ξέρετε πολυ καλά αυτό. Σας ευχαριστούμε για τα μουσικά σας κείμενα.
 
Top