Τρισάγιον & Δύναμις, Ήχος βαρύς φθορικός, Θρασύβουλου Στανίτσα

#2
Αρχεία με μορφή zip δεν μπορώ να τα κατεβάσω.
Βέβαια, σαν μαθητής του αείμνηστου Θρ. Στανίτσα τον πρώτο καιρό της πρωτοψαλτίας του στον Αγ. Δημήτριο έχω φωτοτυπίες των χειρογράφων του αλλά δεν επιτρέπεται να τα ανεβάσω. Ετοιμάζεται έκδοση Λειτουργίας από το Κέντρο Παραδοσιακών Μουσικών Εκδόσεων του κ, Χρήστου Τσιούνη.
Επισυνάπτω εδώ σύντμηση των γνωστών μαθημάτων Δύναμις Άγιος ο Θεός με μικρό εισαγωγικό σημείωμα των λόγων για τους οποίους έγινε αυτή η σύντμηση.
 

Attachments

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
#3
Τρισάγιον και δύναμις Γρηγορίου Πρωτοψάλτου και δύναμις Θ. Στανίτσα.

Παρακάμπτω το δύναμις του Γρηγορίου και λέω αυτό του Στανίτσα με κατάληξη όχι στο Ζω αλλά στο Δι (όπως το έχει ο Ταλιαδώρος στη Λειτουργία του).

Το λέω τις Κυριακές που ο ήχος είναι τρίτος ή πλάγιος του τρίτου (βαρύς) . Το του καλογήρου TrisagionDinamisProtouHxou.pdf τις Κυριακές που ο ήχος είναι πρώτος ή πλάγιος του πρώτου, του Κρητός DunamisYeorgiouTouKritos.pdf στον δεύτερο ή πλάγιο του δευτέρου και τέλος το δύναμις του Αβαγιανού KuklosTouTrisagiouSimonosKarameDinamisAvagianou.pdf όταν ο ήχος είναι τέταρτος ή πλάγιος του τετάρτου.

Σχετικά με το τρισάγιον και δύναμις του Γρηγορίου υπάρχουν εδώ: http://www.analogion.com/forum/showthread.php?t=296
 

Attachments

Last edited:
#4
Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει το Δυναμις του Άρχων Θρασύβουλου Στανιτσα (Φεραχνακ)???:confused:Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:D
 

Δημήτρης

Δημήτριος Μολύβας
#9
Ανεβάζω το τρισάγιον και δύναμις του Θρ. Στανίτσα σε ήχο Δ' άγια, από το παράρτημα της Μ. Συλλογής του Αθ. Καραμάνη. Συγχωρέστε με για την κακή κάπως ποιότητα, αλλά είναι από φωτογραφίες με κινητό.
 

Attachments

Gerasimos monaxos

Ο Αγιορείτης κακοφωνίξ
#12
Χριστός Ανέστη...

Παραθέτω το Τρισάγιον & Δύναμις Ήχος Δ' Φθορικός του Θρ. Στανίτσα, γραμμένο με το ΜΚ.
(Υπάρχει παλαιότερη πληκτρολόγηση με το ΜΚ, αλλά είχε πολλές διαφορές και από χειρόγραφο του Στανίτσα, αλλά και από το κείμενο που έχουν στις Λειτουργίες τους οι κ. Δημ. Παϊκόπουλος και Δημ. Σουρλατζής. Εγώ το έγραψα με βάση μιά Λειτουργία του Στανίτσα από χειρόγραφα).

Το αρχείο docx εδώ http://papline.gr

Καλή βδομάδα σε όλους
 

Attachments

Top