Το φόρουμ μόνο για ανάγνωση κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Status
Not open for further replies.

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Όπως και πέρυσι, το φόρουμ για πρακτικούς και συμβολικούς λόγους θα λειτουργεί μόνο για ανάγνωση και όχι νέες δημοσιεύσεις κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα (από Μεγάλη Δευτέρα και μετά, ώρα Αυστραλίας, Κυριακή Βαϊων αργά ώρα Ελλάδος). Προειδοποιώ νωρίς ώστε να ανεβάσετε όλα τα τυχόν σχετικά με τη Μεγάλη Εβδομάδα από πρίν (θα γίνει ειδική ανακοίνωση πιό κοντά βέβαια) και να μην μείνει κανείς έξω του νυμφώνος.

Καλή Ανάσταση.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Υπενθυμίζω σε όλους οτι το Ψαλτολόγιον θα είναι μόνο για ανάγνωση κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μπορείτε να συνδέεστε, να κατεβάζετε υλικό και να στέλνετε ΠΜ αλλά δεν θα εμφανιστούν νέα μηνύματα για μία εβδομάδα. Επειδή αύριο το πρωΐ μάλλον δεν θα προλάβω, σκοπεύω να ενεργοποιήσω την αλλαγή απόψε το βράδυ κατά τις 11 μμ ώρα Αυστραλίας, μεσημέρι 3 μμ ώρα Ελλάδος (δεν έχουμε αλλάξει ώρα εμείς ακόμα, την άλλη εβδομάδα νομίζω).

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή Ανάσταση και καλό ψάλσιμο! Συμπορευθώμεν αυτώ και συσταυρωθώμεν και νεκρωθώμεν δι'αυτόν ταις του βίου ηδοναίς, ίνα και συζήσωμεν αυτώ. Αμήν.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Εάν τα ρύθμισα όλα σωστά, το φόρουμ είναι πλέον κλειστό για νέες δημοσιεύσεις μέχρι το Πάσχα.

Καλή Ανάσταση σε όλους!
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Υπενθυμίζω σε όλους οτι το Ψαλτολόγιον θα είναι μόνο για ανάγνωση κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μπορείτε να συνδέεστε, να κατεβάζετε υλικό και να στέλνετε ΠΜ αλλά δεν θα εμφανιστούν νέα μηνύματα για μία εβδομάδα.

Σκοπεύω να ενεργοποιήσω την αλλαγή την Κυριακή των Βαΐων το μεσημέρι (ώρα Αυστραλίας) δηλ. πρωϊ των Βαϊων ώρα Ελλάδος και θα ανοίξει το φόρουμ ξανά την Ανάσταση πρώτα ο Θεός.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Υπενθυμίζω οτι 6-7 το πρωϊ ώρα Ελλάδος την Κυριακή των Βαϊων το φόρουμ θα κλείσει για νέες δημοσιεύσεις τη Μ. Εβδομάδα και θα ξανανοίξει την Ανάσταση (ή πολύ σύντομα μετά την Ανάσταση εάν δεν έχω πρόσβαση εκείνη τη μέρα).
 

παντ

Νέο μέλος
Καλή δύναμη εν όψη της Μεγάλης εβδομάδας καί καλή Ανάσταση.
 

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
Ευχαριστούμε. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους τους ιεροψάλτες, και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους, με υγεία και κάθε Ευλογία του Χριστού μας.

Απόστολος
 

PavlosKouris

Pavlos Papadopaidi
Αρχίζει η πορεία προς το Πάθος κ για τους ψάλτες.
Δύναμη σε όλους,χαλαρά για να φτάσουμε τη Μ.Πέμπτη
με καθαρό λαιμό κ Καλή Ανάσταση
σε ΟΛΑ τα μέλη του Ψαλτολογίου κ τις οικογένειές τους.
 

Greekψαλτης

Ψαλῶ τῶ Θεῶ μου, ἕως ὑπάρχω.
Καλη Μ.Εβδομαδα, καλη δυναμη, υπομονη και πρωτίστως ολοι μας να ψαλλουμε απο καρδιας διοτι τοτε θα μπορεσουμε πραγματικα να αποδωσουμε (περαν της όποιας μουσικης μας καταρτισης) κατα το δυνατον καλυτερα τους υπεροχους υμνους των ημερων. Ευχομαι καλη Ανασταση σε ολους!:)
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Υπενθυμίζω σε όλους οτι το Ψαλτολόγιον κατ'έθος θα είναι μόνο για ανάγνωση κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μπορείτε να συνδέεστε, να κατεβάζετε υλικό και να στέλνετε ΠΜ αλλά δεν θα εμφανιστούν μηνύματα μελών για μία εβδομάδα.

Σκοπεύω να ενεργοποιήσω την αλλαγή την Κυριακή των Βαΐων το βράδι (ώρα Αυστραλίας) δηλ. μεσημέρι των Βαϊων ώρα Ελλάδος και θα ανοίξει το φόρουμ ξανά την Ανάσταση πρώτα ο Θεός.

Ευχαριστώ όλους και συγνώμη που έχω χαθεί λίγο τελευταία λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Καλή ανάσταση σε όλους!
 

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
Καλή Δύναμη, συνάδελφοι... Μας εξίωσε και πάλι ο Θεός να τον δοξάσουμε και να εορτάσουμε το μεγαλύτερο γεγονός του κόσμου και της Πίστεώς μας. Κάθε χρόνο που μπαίνουμε σ' αυτή την Εβδομάδα, ειλικρινά μου έρχεται μία αίσθηση κατανύξεως, φόβος και αγάπης. Να ψάλλετε από την ψυχή σας, και να μην συλλαβίζετε και να μπερδεύεσται τόσο με μουσικούς χαρακτήρες και κείμενα, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι απλώς οδηγοί της εκφράσεως της ψυχής.

Άντε... δουλειά έχουμε....

Καλή Ανάσταση!!

Απόστολος
 
Status
Not open for further replies.
Top