Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Παλαιό Μέλος Jul 30, 2010 #1 Jul 30, 2010 #1 Μήπως υπάρχει καμμιά ηχογράφηση του στανίτσα, όπου ψάλλει το εν λόγω Θεοτοκίον;
D darlasis Γεώργιος Δαρλάσης Jul 30, 2010 #2 Jul 30, 2010 #2 Από τον αείμνηστο άρχοντα Θρασύβουλο Στανίτσα, το απολυτίκιο και Θεοτοκίο του α΄ήχου, άγνωστης χρονολογίας Attachments Θρασ.Στανίτσας - Θεός Κύριος.. Του λίθου σφραγισθέντος... Του Γαβριήλ.- ήχος α΄ .mp3 3 MB Views: 142 Last edited: Jul 30, 2010
Από τον αείμνηστο άρχοντα Θρασύβουλο Στανίτσα, το απολυτίκιο και Θεοτοκίο του α΄ήχου, άγνωστης χρονολογίας
Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Παλαιό Μέλος Jul 30, 2010 #3 Jul 30, 2010 #3 ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ερώτηση προς επαΐοντας: Τα Δόξα και Και νύν ψάλλονται στον Πα (όπως στην παρούσα ηχογράφηση) ή στον Δι;
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ερώτηση προς επαΐοντας: Τα Δόξα και Και νύν ψάλλονται στον Πα (όπως στην παρούσα ηχογράφηση) ή στον Δι;
Α Αντωνης Μιχελουδακης παλαιόν στρουθίον μονάζον Jul 30, 2010 #4 Jul 30, 2010 #4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ said: ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ερώτηση προς επαΐοντας: Τα Δόξα και Και νύν ψάλλονται στον Πα (όπως στην παρούσα ηχογράφηση) ή στον Δι; Click to expand... Χωρίς να είμαι αυτό που λες,σου λεω Κωνσταντίνε οτι το δοξα και το και νυν απαγγελεται στον πα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ said: ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Ερώτηση προς επαΐοντας: Τα Δόξα και Και νύν ψάλλονται στον Πα (όπως στην παρούσα ηχογράφηση) ή στον Δι; Click to expand... Χωρίς να είμαι αυτό που λες,σου λεω Κωνσταντίνε οτι το δοξα και το και νυν απαγγελεται στον πα
Κ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Παλαιό Μέλος Jul 30, 2010 #5 Jul 30, 2010 #5 Χωρίς να είμαι αυτό που λες,σου λεω Κωνσταντίνε οτι το δοξα και το και νυν απαγγελεται στον πα Μήπως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στον πλάγιο του Α΄, δηλ. αντί στον Κε το Δόξα και το Και νύν κανονικώς απαγγέλλονται στον πα;
Χωρίς να είμαι αυτό που λες,σου λεω Κωνσταντίνε οτι το δοξα και το και νυν απαγγελεται στον πα Μήπως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και στον πλάγιο του Α΄, δηλ. αντί στον Κε το Δόξα και το Και νύν κανονικώς απαγγέλλονται στον πα;
tsak77 Χρῆστος Τσακίρογλου Jul 30, 2010 #6 Jul 30, 2010 #6 Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει κανόνας (απαράβατος και ταυτόχρονα λογικός) για το συγκεκριμένο ζήτημα; Θα πρότεινα να μεταφερθεί η υποσυζήτηση σε άλλη ενότητα. Μάλλον θα έχει ενδιαφέρον...
Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει κανόνας (απαράβατος και ταυτόχρονα λογικός) για το συγκεκριμένο ζήτημα; Θα πρότεινα να μεταφερθεί η υποσυζήτηση σε άλλη ενότητα. Μάλλον θα έχει ενδιαφέρον...